SON DAKİKA



Haber > Spor > Tolunay Kafkas kararını verdi

Tolunay Kafkas kararını verdi

27 Ocak 2015 Salı - 17:06




Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas'ın durumu netleşti.





Kardenmir Karabükspor'da yönetim istifa kararı alan Tolunay Kafkas ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yönetim Kurulu, Tolunay Kafkas ile yaptığı görüşmenin ardından 46 yaşındaki teknik adamı ikna etti. Bu görüşmenin ardından Kafkas, takımın başında kalmayı kabul etti. Kafkas ile yaptığı görüşmede oldukça ısrarcı olan başkan Yolbulan, "Bu takımın sana ihtiyacı var, bırakma. Sana güveniyoruz ve her zaman da arkandayız, küme düşsek de beraber düşelim" sözlerini sarf etti. Pazartesi günü idmana çıkmayan Tolunay Kafkas, bugün antrenmanda takımın başında yer aldı. 

Tolunay Kafkas'tan açıklama 

Kafkas, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce takımın önünü açmak ve Karabük'ü çok sevdiği için değişikliğin iyi olacağını düşünerek istifa ettiğini, başka hiçbir neden bulunmadığını söyledi. Yönetimin ısrarı ve Karabük'le ilgili duygusallığından dolayı yeniden görevinin başında olduğunu anlatan Kafkas, "Bundan sonra her türlü sorumluluk bana ait. Her türlü sorumluluğu almaya hazırım. Bu, ne bir güven oylaması ne de başka bir şey. Bu, tamamen başkana ve yönetim kuruluna saygım, şehre ve oyunculara sevgimdir. Sanki bir işi yarı yolda bırakıyormuş gibi olmak canımı acıttı. Hayatımda bana kötülük yapan olsa bile hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım" diye konuştu. 

"Birçok insan bırakmamamı söyledi" 

Kafkas, profesyonel hayatta bazen hava değişikliklerinin olumlu olduğunu, bu amaçla istifa ettiğini vurguladı. İstifasının kabul edilmediğini anımsatan Kafkas, şunları kaydetti: "Birçok insan bırakmamamı söyledi. Özellikle 10 yaşındaki Yağız Malkoç’tan aldığım mektup beni çok etkiledi. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Bu da insanın üzerine yük bindiriyor, ağırlık getiriyor. Allah bu yükü bize kaldırmayı nasip eder. Bugüne kadar bu yükü hep fazla kaldırdık. İnşallah bundan sonra da kaldırırız, altında kalmayız. Böyle bırakıp gitmek bizim yapımızda, tarzımızda, karakterimizde bir şey değil. Bundan sonraki hedefimiz bu seneyi ne yapıp edip atlatabilmek. Bu sene olağanüstü şeylerle karşılaşıyoruz. Bu da doğaldır, bazen hayal kırıklığına yol açıyor."  


Hakemlerin Tolunay Kafkas'a bakış acısının değişik olup olmadığının sorulması üzerine Kafkas, "Aslında birebir konuştuğumuzda hepsi bizi seven insanlar. Benim de içlerinde çok sevdiğim insanlar var. Biz bu sene onlardan yana biraz talihsiz dönem yaşıyoruz. Üst üste geldi. Sıkıntı o" diye cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap