SON DAKİKA



Haber > Spor > TPFD’den sert tepki geldi!

TPFD’den sert tepki geldi!

07 Aralık 2017 Perşembe - 08:21




Gündeme oturan Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’in futbolcusu Mertcan Çam’ı hastanelik ettiği iddiasına TPFD’den sert tepki geldi. Yapılan açıklamada





TÜRKİYE, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'in çevresindeki 10 kişi ile birlikte alacakları nedeniyle kendilerini TFF'ye şikayet eden 22 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam'ı darp etme iddiasını konuşuyor. Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nden dün sert bir açıklama geldi. "MERTCAN ÇAM SENİNLEYİZ" başlığıyla yapılan duyuruda genç futbolcuya sahip çıkıldı.

TPFD, "Artık futbolcuların haklarını gasp etme, tehdit, şantaj ve alacağını istediği için hain ilan etmenin ötesine geçilip fiziki müdahale ve darp dönemi başlamıştır" ifadelerine yer verdi. DERNEĞİN yaptığı açıklamada şu sözler kullanıldı: "Mertcan Çam kardeşimizin başına gelen olay insanlık dışı bir durumdur. Bu üzücü olayı yaşatanlar adalet önünde hesabını mutlaka verecektir. Dünyada futbolcuların kadro dışı kalmamaları, alacaklarının zamanında ödenmesinin konuşulduğu bir dönemde oyuncuyu darp etmek ülkemize ve futbolumuza yapılan en büyük ihanettir. Mertcan kardeşimizin hukuki ve manevi açıdan yanındayız ve her türlü desteği vereceğiz. Bu olayı yaşatanların cezalarını çekmesi en büyük isteğimizdir. TFF'nin de devreye girip, ciddi adımlar atması gerekmektedir"

Fotomaç

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap