SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'da hentbol şampiyonasına doğru

Trabzon'da hentbol şampiyonasına doğru

03 Mayıs 2014 Cumartesi - 17:19




Trabzon'da 20-28 Haziran 2014 tarihlerinde yapılacak olan Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nın açılış ve kapanış törenleri için hazırlıklar başl





Şampiyonanın açılış ve kapanış seremonilerini organize eden Avrasya Üniversitesi Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Engin Erşen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün bir basın toplantısı düzenledi. Şampiyonanın açılış ve kapanış törenlerinin Hayri Gür Spor Salonu’nda yapılacağını ifade eden Erşen, "Şampiyonada doğu-batı sentezinde dostluk mesajları içeren açılış ve kapanış seremonisi hazırlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda mitolojideki 'Argonotlar: Altın Post Efsanesi'nden yola çıktık. Denizle kara arasında gidip gelen ince çizgide başlayan öykü kapsamında, Ege'den Karadeniz'e yelken açan ve oradan antik liman şehri Trabzon'a sürüklenen kahramanlık destanını seremonide sunacağız" dedi. Erşen, 60 kişilik bir grupla çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap