SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonlu güreşçiler Düzce’yi salladı

Trabzonlu güreşçiler Düzce’yi salladı

09 Ağustos 2023 Çarşamba - 15:01




Trabzonlu Güreşçiler, Düzce’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Küçük Minikler Serbest ve Greko-romen Güreş Grup Müsabakalarında takım halinde şampiyon oldu





TÜRKİYE Güreş Federasyonu tarafından 3-6 Temmuz 2023 tarihlerinde Düzce’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Küçük Minikler Serbest ve Greko-romen  Güreş Grup Müsabakaları gerçekleştirildi. Turnuvaya Trabzon’un yanı sıra Amasya, Çorum, Bartın, Karabük, Kastamonu, Bolu, Samsun, Sinop, Zonguldak, Düzce, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Erzincan, Rize, Erzurum, Artvin, Ardahan illerinden 340 sporcu katıldı.

TRABZON Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları takım halinde şampiyon olurken, Alameddin Ayvaz, Behlül Eyüpoğlu, Emir Asaf Sağır, Sacid Akkış, Kerem Uzun birincilik kürsüsünde yer aldı.  Muhammed İkbal Çolak ikinci olurken, Ergün Aşkın ve Muhammed Emin Sali ise üçüncü olmanın mutluluğunu yaşadı. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada; “ Takım halinde şampiyon olan güreş takımımızı ve hocalarımızı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap