SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor çıkış arıyor

Trabzonspor çıkış arıyor

15 Ekim 2016 Cumartesi - 11:41




Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet elde eden Trabzonspor, 7'nci hafta mücadelesinde yarın Avni Aker'de Akhisar Belediye





Sportif anlamda ligde ilk 6 haftada aldığı sonuçlarla taraftarını tatmin edemeyen Trabzonspor, yarın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor. Kardemir Karabükspor deplasmanında aldığı farklı mağlubiyetle camiada hayal kırıklığı yaratan bordo mavililerde tek hedef 3 puan olarak belirlendi. Saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

KADRO DEĞİŞİYOR

Bu maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmayan bordo mavilerde teknik direktör Ersun Yanal'ın, Kardemir Karabükspor maçındaki 11'inde değişiklikler yapacağı öğrenildi. Yanal'ın sakatlığı geçen Uğur Demirok'un yanı sıra, son 2 maçta yedek soyundurduğu Onazi ile Castillo'ya da 11'de görev vermesi bekleniyor.

GOLCÜLER SİFTAH PEŞİNDE

Trabzonspor'da geride kalan 6 haftada henüz gol kaydedemeyen forvet oyuncuları, Akhisar Belediyespor maçında siftah yapmak istiyor. Bordo mavili takımda forvet hattında görev yapan Hyun-Jun Suk 6, Muhammet Demir 5 ve Dame N'doye 1 maçta forma giyerken, Ramil Sheidaev ise 6 maçta da 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap