SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor forvetini buldu!

Trabzonspor forvetini buldu!

08 Ocak 2016 Cuma - 13:20




Trabzonspor yönetimi önümüzdeki senenin kadro çalışmalarını yürütürken, Kuban ile sözleşmesi sezon sonunda biecek olan Ibrahim Balde'nin transferini b





Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta transferde ince eleyip sık dokuyor. Kulübün karşı karşıya kaldığı finansal fair-play krizi yüzünden devre arasında transfere sıcak bakmayan Başkan Usta'nın sezon sonu için bir dizi planları var. Bu planların başında ise forvet transferi geliyor. Dame N'Doye'nin sözleşmesini en kısa zamanda feshederek, sezonu Oscar Cardozo ve Muhammed Beşir'le tamamlamayı planlayan Usta'nın, gelecek sezonki forvet adayının ise Kuban takımında forma giyen Ibrahima Balde olduğu bildirildi. Trabzon'a çok yakın olan Krasnodar kentinde yaşayan ve 3 yıldır bu takımda başarılı olan Fildişili oyuncunun, şehre ve ortama çok çabuk uyum sağlayabileceğine inanan Başkan Usta, sözleşmesi de sezon sonunda biteceği için Balde ismi üzerinde duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap