SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor geç ısınıyor

Trabzonspor geç ısınıyor

17 Aralık 2015 Perşembe - 12:35




Süper Lig'de uğradığı kötü sonuçların ardından Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor'u 2-0'la geçen Trabzonspor, ilk yarılarda gol sıkıntısı yaşıyor





Bordo-Mavili takım ilk yarıda gol sıkıntısı yaşıyor... Bu sezon 20 resmi maça çıkan Trabzonspor, 24 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu sayıların 19'u (% 79) ikinci 45'te geldi. Karadeniz ekibi, ligde sadece Akhisar, Sivas ve Eskişehir ile Avrupa Ligi elemesinde Differdange mücadelelerinde devre olmadan 1'er kez sevinebildi. Söz konusu tablonun ortaya çıkmasında forvetlerin verimsizliği etkili oldu. N'Doye ve Deniz Yılmaz, ligde takımlarına henüz katkı sağlayamadı. Genç Muhammet Beşir 1, çoğu maça yedek başlayan Cardozo ise 5 kez güldü. Öte yandan sezon başında Hull City'den 3 milyon 150 bin Euro'ya büyük umutlarla transfer edilen Dame N'Doye, Bordo-Mavili forma altında ilk defa ağları sarstı. Senegalli oyuncu, Süper Lig'de 7'si ilk 11 olmak üzere 11 kez sahaya çıkmış ve karşılaşmaları boş geçmişti. Luis Cavanda, “Dame N'Doye'nin bugün gol atmasına çok sevindim. İlki başardı.” sözleriyle 784 dakika sonra sevinen takım arkadaşına takıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap