SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor için her şeye varım

Trabzonspor için her şeye varım

09 Ocak 2016 Cumartesi - 18:10








Yönetimin ‘Feda’ projesine gözü kapalı evet diyerek kendine yakışanı yapıp taraftarların gönlünü bir kez daha fetheden Kaptan Onur Recep Kıvrak, Karadeniz'e için döktü. Başarılı eldiven, "Her şey para değil" dedi.

Trabzonspor yönetiminin ‘FEDA’ projesine maç başları dahil yıllık 3.2 milyon Euro kazancından 950 bin Euro ‘feda’ ederek yıllık 2.250 bin Euro’ya ‘evet’ diyen kaleci Onur Recep Kıvrak, “Olması gerekeni yaptım. Sonuçta yıllardır Trabzonspor bizi taşıyor. Bize böyle bir teklif sunuldu ve ben de gerekeni yapmak zorundaydım” dedi. Takım kaptanı olarak bu konuda önderlik yapan file bekçisi, “Diğer arkadaşların da kendilerine yakışanı yapacağından şüphem yok” ifadesini kullandı.

Onur, şöyle devam etti: “Trabzonspor’a zarar verecek hiçbir işin içinde olmam. Ama yarar sağlayacağım her şeyde varım. Sezon sonu inşallah dokuzuncu yılım olacak. Bu kadar yıl hizmet etmişim. Her şey maddiyat değil. Futbolu bıraktıktan sonra hala ‘Onur adam gibi adam’ deniliyorsa ben zaten kazanmışımdır. Ben kendime yakışanı yaptığımı düşünüyorum. Fazla kazansam ne olur ki? Helalinden kazanayım yeter.”

Hayaller varsa yaşarsın!

Başarılı kaleci, Başkan Muharrem Usta’nın “Onur futbolu bıraktığında Trabzonspor’da teknik direktör olmalı” şeklindeki açıklamalarını değerlendirirken şunları söyledi: “Başkan benim için çok güzel şeyler söyledi. Kendisiyle diyaloğumuz çok güzel. Tabii ki böyle hayaller kuruyorum. Hayaller bitmez. Zaten hayaller biterse o zaman ölmeyi beklersin. Hayaller olacak ki yaşayabilesin.”


Küçük şehirde büyük insanlarla durmayı tercih ederim

Onur Kıvrak, son olarak kendisinin Trabzon’dan gideceği yönünde haberlerin çıkmasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Her zaman söylüyorum. Onur İzmir’den buraya gelmiş olabilir ama kendisi bir Trabzonsporludur. Allah nasip ederse de Onur futbolu Trabzonspor’da sonlandıracaktır. Bunu yaptığım ‘feda’ ile de öğrenmiş oldular. Gitmek aklımın ucundan bile geçmedi. Özellikle de İstanbul’da oynamayı hiç düşünmedim. Ben Trabzon’da çok mutluyum. Şehirde rahatlıkla dolaşıyorum. Hiçbir sıkıntım yok. Büyük şehirde küçük insanlarla duracağıma küçük şehirde büyük insanlarla durmayı tercih ederim.”

İstanbul’a karşı birlik olmalıyız

Başarılı kaleci Onur, “Trabzonspor’u tekrar ayağa kaldırmak için topyekün hareket etmeliyiz” dedi. Onur, Trabzonspor’un yeniden ayağa kalkması gerektiğine vurgu yaparak, “Bunun için birlik beraberlik çok önemli. Uzun yıllardır buradayım ama maalesef birlik ve beraberliği pek fazla sağlayamadık. Herkes çıkarları için bir şey söylüyor. Zarar gören ise hep Trabzonspor oluyor. Tam kenetlenmemiz gerekirken bunu başaramıyoruz. İstanbul’a kafa tutmamız gerekiyorsa bunu birlikte başarabiliriz. Çıkarlarımız için bir şeyler yapmamalıyız. Öyle olursa mücadele edebiliriz” dedi.

Projeler harika


Yeni yönetimin çok güzel projeleri olduğunu belirten Onur, “Harika projeleri var. 50’nci yılda şampiyonluk projesi buna bir örnek. İnşallah gelecek sezon hepsi hayata geçer ve en yakın zamanda Trabzonspor hedeflerine ulaşır” diye konuştu

Gökmen ÖZAĞCI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap