SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor ile ilişkilendirilemez

Trabzonspor ile ilişkilendirilemez

09 Nisan 2015 Perşembe - 16:37




Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, silahlı saldırı olayını değerlendirdi. Erteleme kararı ve futbol dünyasının olaya tepkisinin yerinde olduğunu s





Ali Şen, Fenerbahçe saldırısını değerlendirdi… Yaşananların Türkiye'de süregelen terör eylemlerin- den farksız olduğunu belirten Şen, Sarı-Lacivertli kulübün “Olay aydınlanana kadar maça çıkmayacağız” açıklamasının yerinde olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Soğukkanlı bir karar. Ligin ertelenmesini değil, faillerin bulunmasını talep ettiler. Futbol dünyası duruma ciddi bir şekilde eğildi. Maçların bir hafta tehir edilmesi bence yerinde tepki. Olay oraya yakın olsa da Trabzon insanı ve Trabzonspor ile ilişkilendirilemez. "

 LİG İÇİN TEHLİKE DAHA BİTMEDİ

Öte yandan lig 1 hafta ötelense de olay hâlâ tam anlamıyla açıklığa kavuşmadığı için Fenerbahçe’nin maçlara çıkmama fikrinden caymaması gündemde. Bu da ligin geleceği için tehlikenin devam ettiği anlamını taşıyor. Şen ise "Fenerbahçe'nin kararlılığını sürdürmesine gerek yok. Çünkü verilen tepki kamuoyunda gerekli cevabını bulmuştur" dedi. Şen, saldırının yabancı transferini etkileyeceği yorumlarıyla ilgili de "Bence yabancılar buradaki parayı hiçbir yerde bulamaz. Benzer olaylar dışarıda da oluyor; özellikle Güney Amerika'da. İsterlerse gelmeyip, oturdukları yerde kalsınlar" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap