SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor taraftarına kavuşuyor

Trabzonspor taraftarına kavuşuyor

18 Aralık 2015 Cuma - 12:34




Spor Toto Süper Lig'de 2 maçlık seyircisiz oynama cezası sona eren Trabzonspor, Antalyaspor karşılaşmasında yeniden taraftarının önüne çıkacak.





Ligin 10. haftasındaki Gaziantepspor maçı sonrası yaşanan olaylar nedeniyle verilen cezayı Gençlerbirliği ile Eskişehirspor karşısında tamamlayan bordo-mavililer, yarın taraftarına kavuşacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 50 gün sonra taraftar desteğini arkasında bulacak bordo-mavililer, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı planlıyor. Geçen hafta ligde Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda Nazilli Belediyespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönen bordo-mavililer, Antalyaspor karşısında puan kaybetmek istemiyor.
Bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Sefa Yılmaz’ın dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor’un yarınki karşılaşmaya Onur Recep Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Mbia, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Erkan Zengin ve Cardozo 11’i ile çıkması bekleniyor.
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap