SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı''Seri yakalamak istiyoruz''

Abdullah Avcı''Seri yakalamak istiyoruz''

20 Mart 2021 Cumartesi - 18:33




Trabzonspor'un Ankaragücü ile karşılaşacağı maç öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Abdullah Avcı dikkat çeken açıklamalar yaptı.





Medical Park Stadyumu'nda Ankaragücü'nü ağırlayan Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa konuşurken,"‘’Öncelikle Erhan Ünal MHK’da başkanlık yapmış Bülent Yavuz yakın tarih spor camiası içerisinde önemli hizmetler sunmuş spor camiası için önemli isimler. Futbol camiasına baş sağlığı diliyorum. Ankaragücü Hikmet hocayla birlikte deneyimli hocasıyla birlikte son. 3haftadır önemli bir çıkışı var. Özellikle ön tarafta hareketli 4 oyuncusu geçiş oyununa uygun oyuncular. Bizim açımızdan şeyle bir durum var. Bir seri bir ivme yakalamak istiyoruz. Oyuncu üzerinde dalgalanmalara yaşıyoruz. Pandemi sürecinin takıma yansımaları olduğu bir süreçte gayet normal. Bizde bunun içerisinde ligin bitmesinde 11 hafta varken Trabzonspor her maçını kazanmak için çıkar. Oyunları denemek ve oyuncular üzerinde formasyonlarla oynamak gerekiyor. Oynarken savunma geçirgenliğinin önüne geçmek için çalışacağız. Taktiksel olarak böyle hazırlandık. Bugünde bir fırsat var kazandığımız takdirde. Yukarıya doğru bir adım yaklaşmak için önemli. Oyunu için kazanmak için aklımızı ve duygumuzu kazanmak istiyoruz" İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap