SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu; 'Bana hesabı ancak Onursal başkan sorar!'

Ağaoğlu; 'Bana hesabı ancak Onursal başkan sorar!'

03 Aralık 2018 Pazartesi - 11:39




Başkan Ağaoğlu, kongre sonrası ayağının tozuyla Karadeniz’e konuştu:





“Futbolcuyu hiç kimsenin kulübün üzerine çıkarma lüksü yok. Tek yıldız var, o da Trabzonspor. ‘Bunları yolladınız, Fener’den 7 yiyin de görürsünüz’ anlayışı ile bana hesap soramazlar. Beni ancak onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve Şamil Ekinci eleştirebilir.”

BAŞARMAK İÇİN BURADAYIZ

TRABZONSPOR Başkanı Ahmet Ağaoğlu dün yapılan kongrede ayağının tozu ile Karadeniz’e açıklamalarda bulundu. Tek aday olarak kongreye girmenin hem iyi hem de kötü olduğunu söyleyen Ağaoğlu, “Bakıldığında bazı gereksiz işlerle uğraşmıyorsun. Diğer taraftan ise herkes size bir sorumluluk yüklüyor. Ama biz bu sorumluluk bilinciyle buradayız. Başarmak için geldik, başaracağız. Ben taahhüt verdim: Bütçenin yüzde 10’unu aşarsam kendi cebimden vereceğim. Bu kulübü kimse zarara uğratamaz. Uğratanlar ben dahil olmak üzere bedelini öder. Arkadaşlarımızla birlikte almış olduğumuz bayrağı kulübe hizmet anlamında daha ileriye, daha yükseğe taşımak için herkesin önünde şerefimiz ve namusumuz üzerine söz veriyoruz” dedi.

ASBAŞKAN YİĞİT ALP

EN ÇOK merak edilen soruyu da cevaplayan Ağaoğlu, “Benim yönetim anlayışımda kıdem vardır. Hayrettin abi hem yoruldu hem de bazı konularda hassas olduğu için ayrıldı. Gidince de sırada Mehmet Yiğit Alp var. Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp olacak” ifadelerini kullandı.


KLAVYECİLER TÜREDİ ÖZELLİKLE

şike davası konusunda bazı klavye delikanlılarının türediğini söyleyen Ağaoğlu, “Ne hikmetse atın üzerine binmiş 1-2 şövalye bu işin bayraktarlığını yapıyor. Yapmakla geri kalmıyor, sizi davayı satmakla suçluyorlar. O kahraman, biz davayı satan. Yok böyle bir dünya. Herkes haddini bilecek. Bu iş için 3 milyon İsviçre Frangı harcanmış. Bu iş sektör haline gelmiş. Bu insanların gerçek yüzünü herkesin görmesi lazım. Trabzonspor kendi davasını kendi savunabilecek kadar güçlüdür. Trabzonspor güçsüz de davasını birileri savunuyor. Yok böyle bir dünya” şeklinde konuştu.

ONURSAL BASKAN HESAP SORAR

ONUR ve Burak’ın kadro dışı kalmaları konusuna da değinen başkan Ağaoğlu, hiçbir kararın keyfi alınmadığının altını çizdi. ‘Atan ile tutanı kadro dışı bıraktınız. Fenerbahçe’den 7 yiyin de görürsünüz. Onur ve Burak’ın o kadar hizmeti var, bu futbolcular kadro dışı bırakılamaz’ anlayışı ile kendisini eleştirenlere de sert çıkan Ağaoğlu, şunları söyledi: “Bu kafada olanlar beni eleştiremezler. Trabzonspor’a en çok hizmeti Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz ve Şamil Ekinci verdi. Benden ancak onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz ve eski başkanımız Şamil Ekinci hesap sorar. Kadro dışının nedenleri vardı. Takımdaki sıkıntıların ortadan kalkması için karar alındı. Taraftar futbolcuyu kulübün üzerine çıkarma lüksüne sahip değil. Tek yıldız var, o da Trabzonspor. Geri kalan herkes onun altında. Bir futbolcuyu kulübün üzerine çıkarırsan orada sıkıntı başlar.”

CEVABINI SAHADA VERDİLER


BU sezon yaptığı transferleri eleştirenlere de değinen başkan Ağaoğlu, “Aldığımız futbolcular oynamıyor dendi Kayserispor maçı günü. Allah işte böyle. Kurban olduğum sizi bazen yormuyor. 3 saat sonra cevabını Kayseri’de verdiriyor. Bunu diyenler o gollerden sonra ne düşünmüştür acaba” diye konuştu.

DUYGULANDIM

EKUBAN’IN golü ile ilgili de konuşan Ağaoğlu, “Duygulandım. Annesi ölüyor. Hocasını arayıp ‘ben geleceğim ve beni kadroya al’ diyor. Geliyor, Kayseri’ye gidiyor. Çıkıp golünü atıyor. Bu, profesyonellik değil, kulübe bağlılıktır. Trabzonlu olan birisi ancak bunu yapar. Çok etkilendim. Ekuban’ı da bizden ve bizim gençlerimizden sayıyorum. Bizim çocuğumuz ve bizim evladımız” dedi.

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap