SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > AĞAOĞLU’NU SIKINTI BASTI!

AĞAOĞLU’NU SIKINTI BASTI!

03 Nisan 2018 Salı - 10:36




Başkanlığa talip olan Ağaoğlu, kongre öncesi serzenişte bulundu.





Ahmet Ağaoğlu’nun, yönetime isim dayatması yapılmasının can sıkıntısını yaşadığı öğrenildi “15 yıl önce neyse şu anda da aynı şeyler yaşanıyor” diyerek yakın çevresine sitemde bulunan Ahmet Ağaoğlu’nun, yönetime isim dayatması yapılmasının can sıkıntısını yaşadığı öğrenildi.

PERŞEMBE GELİYOR

Trabzonspor’da kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’daki liste çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a döndü. Listesinin Trabzon kanadını önemli oranda şekillendirdiği belirtilen Ağaoğlu’nun İstanbul ve Ankara kanadını da bir iki güne netleştireceği ifade edildi. Şu an tek başkan adayı olarak gözüken Ahmet Ağaoğlu, perşembe günü Trabzon’a gelerek Divan Başkanlık Kurulu’na resmi başvurusunu yapacak.

DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Öte yandan 2003 yılında başkanlığa adaylığını koyan ancak kongreye 2 gün kala listenin yüzde 90’ını tamamlamasına rağmen “Ben dayatmalarla liste yapmam. Burada baskı ve tehdit var” diyerek adaylıktan vazgeçen ve Trabzon’u terk eden Ağaoğlu’nun, yakın çevresine “15 yıl önce neyse şu anda da aynı şeyler yaşanıyor. Trabzon hiç değişmemiş. Hala birileri gelip bu ismi şu ismi listene al diyor” şeklinde serzenişte bulunduğu kaydedildi.


120 MİLYON TL KAYNAK ARANIYOR

Pazar günü yapılacak olağanüstü kongrede büyük bir sürpriz olmaması halinde Ahmet Ağaoğlu başkanlığında oluşacak yeni yönetimi ödenmesi gereken büyük bir meblağ bekliyor. 1 milyarı aşan borç nedeniyle hareket alanları yok derecede azalan Bordo-Mavili kulübün 2 aylık süre zarfında 120 milyon tl ödemesi gerekiyor. Ağaoğlu’nun bu yükün altından kalkabilmek için kaynak arayışı içerisinde olduğu öğrenildi. Sıkıntılı bir sürecin beklediği Ağaoğlu’nun nasıl bir formül bulacağı ise merak ediliyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap