SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > ''Ah evladım keşke stoper olsaydın''

''Ah evladım keşke stoper olsaydın''

14 Ağustos 2018 Salı - 17:30




Bu sözlerin sahibi Genel Koordinatör Özkan Sümer. Takımda kalmak için yönetime adeta yalvaran genç Muhammet, Sümer’in bu çıkışına hem şaşırdı hem de ş





AKSİYON FİLMLERİNDEKİ GİBİ

BAŞAKŞEHİR maçında Trabzonspor’un görünen en önemli eksiklerinden birisi de forvet hattında Rodallega’nın yerine oyuna alınacak bir ismin olmamasıydı. Oysa daha kısa bir süre önce tıpkı diğer gençler gibi umut vadeden Muhammet Beşir elden kaçırılmıştı. Muhammet’in takımdan gönderilişi ise değme aksiyon filmlerine taş çıkarak türdendi.

AYRILMAK İSTEMİYORUM

SLOVENYA kampı sonrası takımda kalamayacağı bildirilen Muhammet son bir kez görüşmek için Genel Koordinatör Özkan Sümer’in yanına gitti. Genç forvet bir kez daha Trabzonspor’da kalmak istediğini söyledi. Sümer’in yanıtı ise bir hayli ilginçti:
Ah evladım keşke stoper olsaydın. O zaman takımda kalırdın ama şimdi öyle bir şansın yok.

SAMSUN’A 3 YILLIK İMZA ATTI


BU sözler karşısında adeta yıkılan Muhammet bu kez hocası Ünal Karaman’a başvurdu. Onun da cevabı farklı olmadı: Pişmen lazım. 1 yıl kiralık olarak git. Muhammet için Samsunspor çok istekliydi. Yapılan görüşmelerin ardından 21 yaşındaki genç forvet 650 bin TL karşığında Samsunspor’a 3 yıllık imza attı. Muhammet’in gidişine en çok üzülen ise Burak oldu.

Haber: Osman BAŞKIR

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap