SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Kaya Söz Verdi

Ahmet Kaya Söz Verdi

12 Mayıs 2024 Pazar - 20:08




Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Söz verdi.





Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'yı ziyaret eden Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu hasta yakınları için Trabzon'da Refaketçi Konukevi Projesini hatırlatınca Başkan Kaya "Söz verdik mutlaka yerine getireceğiz" dedi.. 31 Mart yerel seçimlerinde Trabzon'da Ortahisar Belediyesini kazanan Ahmet Kaya'ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu da başkan Ahmet Kaya" yı makamında ziyaret etti.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Trabzon Giresunlular Derneği Başkan Cemil Alparslan'ın bir araya gelerek oluşturdukları Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu komşu illerinden gelen hasta yakınlarının konaklama sorunun çözümü noktasında gündeme taşıdıkları Refaketçi Konukevi Projesini başkan Kaya'ya hatırlattı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya Trabzon'da Hemşehri Derneklerinin bir araya gelerek güç birliği yapmasını mükemmel bir çalışma olduğunu belirterek "Dernek Başkanı ve yönetimleri tebrik ediyorum.Yerel seçim sürecinde söz verdiğimiz ve Trabzon içim büyük bir ihtiyaç olan Refaketçi Konukevi Projesini mutlaka hayata geçireceğiz Hemşehri Dernekleri ile her anlamda uyumlu çalışacağız" dedi.

Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu adına başkan Kaya'ya teşekkür eden Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Saadettin Okay'da bizlerde her konuda sizin yanınızda olacağız mesajı verdi..
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap