SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Alexander Sörloth, Trabzonspor'u övdü mü, yerdi mi belli değil

Alexander Sörloth, Trabzonspor'u övdü mü, yerdi mi belli değil

19 Mart 2021 Cuma - 11:10




Trabzonspor'da geçen sezon attığı gollerle, büyük bir başarı yakalayan Alexander Sörloth, Almanya'daki ve Trabzon'daki günleri hakkında açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor’un eski oyuncusu Alexander Sörloth formasını giydiği Leipzig’in resmi internet sitesine konuştu. Trabzonspor’u ve Trabzon günlerini de andı.

Norveçli oyuncu, “Trabzonspor’da işim temelde tek bir şeydi: Sahaya çıkmak ve gol atmak. Taktik veya yapısal olarak odak farklıydı. Bu yüzden benim için kısmen yeniydi. Bu sadece savunmada değil, aynı zamanda hücumda da, koşu yolları, kendini savunma, davranış veya hareketlere başlama ile ilgili. Birdenbire şu tür sorularla karşı karşıya kaldım: Nasıl, ne zaman ve nerede hareket etmeliyim?” dedi.

Almanya’ya gittiğinde espriyle karşılık “Kültür şoku” yaşadığını söyleyen ve gülen Sörloth, “Taraftarların olmadığı maçlar benim için son derece tuhaftı. Genellikle yeni bir kulübe gelirsiniz ve tabii ki taraftarlarla iletişim kurmak istersiniz. Özellikle forvet olarak. Sonra boş tribünlerin önünde oynuyoruz. Bu benim için daha önce hayal bile edilemezdi, özellikle de Trabzon'da geçen iki yıldan sonra” itirafında bulundu.

Leipzig ve Trabzon’un iki farklı dünya olduğunu belirten Sörloth, ''Trabzon'da selfie çektirmeden veya imza vermeden gidilecek bir yer yoktu. Sonunda, o kadar çok gol attığımda, gerçekten çıldırdılar. Bu bir yandan güzeldi, ama diğer yandan buraya geldiğimde bir rahatlama oldu. Biz Norveçliler biraz Almanlara benziyoruz ya da tam tersi, Almanya'da her şey bana çok tanıdık geliyor. Burada herkes sizi az çok huzur içinde bırakıyor'' dedi.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap