SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Avcı listesindeki adamı gönderecek! Bjelica’nın listesindekini alacak

Avcı listesindeki adamı gönderecek! Bjelica’nın listesindekini alacak

18 Ekim 2023 Çarşamba - 16:25




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı transfer çalışmalarına hızlı başladı.





Trabzonspor'a yeniden imza atmadan önce Abdullah Avcı, Başkan Ertuğrul Doğan’la yaptığı görüşmede Mendy ve Onuachu dışında kalan transferler için “işe yaramaz” raporu vermişti...

O rapor gündemde olmasına rağmen Trabzonspor’un sezonun en pahalı transferi Batista Mendy’yi gönderip yerine daha önce bordo-mavili formayı giymeyi reddeden Tochi Chukwani’yi transfer edeceği iddia edildi. 

Mendy geçen sezon ayrılmadan önce Avcı’nın verdiği listede yer alan ön libero adayları arasında yer alıyordu. Tochi ise Mendy transferi sıkıntıya girdiği dönemde Nenad Bjelica’nın adını yönetime verdiği isimler arasında yer alıyordu.

Bu iddiaların gerçek olduğu düşünelecek olursa Abdullah Avcı’nın kendi listesinde olan ve yönetim tarafından transferi bitirilen Mendy’yi gönderip diğer transferleri hakkında olumsuz konuştuğu Bjelica’nın adını verdiği bir oyuncuyu transfer edeceği hesaplanıyor. 

Haber: İsmail DÜZGÜN


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap