SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başakşehir Kulübü’ne yakın bir isim Karadeniz’e bu bomba iddiayı anlattı: Hasılat yarı yarıya olacak

Başakşehir Kulübü’ne yakın bir isim Karadeniz’e bu bomba iddiayı anlattı: Hasılat yarı yarıya olacak

Karadeniz Özel

21 Mart 2022 Pazartesi - 13:57




Gümüşdağ ile Ağaoğlu son maçın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması için el sıkıştı...





// Karadeniz Özel // Haberimizin kaynağı İstanbul’dan.. Başakşehir takımının çok yakınında olan bir isim, şampiyonluk için gün sayan Trabzonspor’un, sezonun son haftasında Başakşehir ile oynayacağı maç için büyük bir organizasyona imza atmak için harekete geçtiğini söyledi. Aynı isim, “Ahmet Ağaoğlu bu maçın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması teklifini Göksel Gümüşdağ’a iletti. Göksel başkan bu öneriye sıcak. Hatta maçın hasılatı konusunda bile el sıkıştılar. Muhtemelen o gün statta 75 bin Trabzonspor taraftarı olur. Hasılatın yarısını Başakşehir yarısını ise Trabzonspor alacak” iddiasında bulundu

UZUN yıllar sonra gelecek olan şampiyonluğu Türkiye’nin her noktasında kutlamak isteyen Trabzonspor, en büyük gösterilerden birisine ise İstanbul’da imza atmak istiyor. Başakşehir Kulübü’ne yakın bir ismin bize anlattıklara göre, sezonun son haftasında oynanacak Başakşehir-Trabzonspor maçının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması için ilk adım atıldı. Aynı isim bize, “Bundan birkaç gün önce Ahmet Ağaoğlu ile Göksel Gümüşdağ bir araya geldi. Son hafta karşılaşmasının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması için görüştüler. Hatta aralarında esprili bir konuşma da geçti. Göksel başkan, ‘Hasılatın yüzde 60’ını alırız’ dedi. Ağaoğlu ‘bu iyi yarıya yarıya bağlayalım’ karşılığını verdi. Muhtemelen son hafta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 74 bin Trabzonspor taraftarı olur. Hem iyi bir hasılat elde edilir. Hem de muhteşem bir şampiyonluk kutlaması yaşanır” ifadesini kullandı.

STADIN KAPASİTESİ 74 BİN 753'E ÇIKARILDI

2023 yılında Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nın kapasitesi 74 bin 753'e çıkarıldı. Süper Lig’in son haftasındaki Başakşehir-Trabzonspor karşılaşması burada oynanırsa, tribünde o gün 74 bini aşkın taraftar olacak, bu da Türkiye’deki en fazla seyirci ile oynanan maç olarak kayıtlara geçecek. Bordo-mavililer, eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Başakşehir ile 2/10 yılında yine Atatürk Stadı’nda karşılaşmış ve o sezon tribünde 61 bin taraftar yer almıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap