SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Başka ihtimal yok!

Başka ihtimal yok!

05 Şubat 2018 Pazartesi - 09:38




Çalımbay, “Bizim sahamızda oynayacağımız Göztepe maçını yüzde yüz kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi





MAÇLAR KOLAY DEĞİL

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, önemli eksikleri olmasına rağmen Göztepe maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirtti. Telafisi olmayan haftalara girdiklerini söyleyen deneyimli teknik adam, "Göztepe maçı bizim için kritik bir maç ve çok önemli. Ben oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Kolay maç yok. Bu karşılaşma da kolay olmayacak. Bizim sahamızda oynayacağımız maçı yüzde yüz kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

YENİ BİR SAYFA

Çalımbay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bazı eksiklerimiz var ama görev alan arkadaşlarımız da ellerinden gelenin en iyisini yaparak kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklardır. Taraftarımız her maç olduğu gibi bu maçta da yanımızda olsun. Göztepespor maçıyla kendimize yeni bir sayfa açarak yolumuzda ilerlemek istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir takımız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap