SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > BEDEL ÖDEMEYELİM!

BEDEL ÖDEMEYELİM!

21 Nisan 2018 Cumartesi - 10:20




Çalımbay, “Osmanlıspor karşısında rahat davranmanın bedelini ödedik. Bundan sonra hatanın telafisi olmaz. Herkes dikkatli olsun” diyerek oyuncularını u





Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, kalan 5 haftada sıkıntı yaşamamak için oyuncularını uyardı. Ligde kalan 5 maçta sıkıntı yaşamamak için Demir Grup Sivasspor ile oynayacağı müsabakaya yeni se
rinin başlangıcı olarak bakan Çalımbay, “Bu saatten sonra puan kaybının telafisi olmaz. Bu yüzden hata istemiyorum” diyerek oyuncularını uyardı. Trabzonspor’a yakışan bir oyun ortaya koymaları gerektiğini belirten Çalımbay’ın, “Hedefe ulaşmak bizim elimizde. Sivasspor’u yenersek avantajlı olacağız. Rakibimizi küçümsemeyin. Lig bitti havasında olmayın. Artık final haftalarındayız” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Bu arada Çalımbay, kritik maç öncesi taraftarlara seslenerek, “Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.

13'üncü zafer için her şey hazır

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, bugün oynayacakları maçla birlikte ligde 24’üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 23 maçta Trabzonspor’un 12, Sivasspor’un 6 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 35 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü. Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, bugün oynayacakları maçla birlikte ligde 24’üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 23 maçta Trabzonspor’un 12, Sivasspor’un 6 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 35 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap