SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Beşiktaş ve Trabzonspor'u karşı karşıya getiren transfer!

Beşiktaş ve Trabzonspor'u karşı karşıya getiren transfer!

02 Aralık 2019 Pazartesi - 18:07




Devre arası transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Beşiktaş ve Trabzonspor, Berat Ayberk Özdemir için karşı karşıya geldi.





Demir Grup Sivasspor'un yıldız isimleri; Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç, Dört Büyükler'i transferde karşı karşıya getirirken yeni bir isim daha bu güzide ekipleri yarışa sokacak gibi...

Asistanaliz'in haberine göre Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Berat Ayberk Özdemir, gösterdiği performansla Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarına girmeyi başardı. Bu sezon Başkent ekibiyle 12 maçın 12'sinde de forma giymeyi başaran 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, kırmızı-siyahlı formaya 10 maçta ilk 11 başladı.

Bu sezon 1 gol sevinci yaşamayı başaran Berat, tek sayısını ligin ikinci haftasındaki Gaziantep FK maçında kaydetmişti. Dorukhan Toköz'un sakatlığı, Atiba'nın yaş durumu nedeniyle orta saha için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Gençlerbirliği'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor...

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap