SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bize yakışanı yapalım!

Bize yakışanı yapalım!

25 Nisan 2018 Çarşamba - 10:06




Çalımbay 4 final maçını kayıpsız geçmeleri gerektiğini söyledi.





 Son iki haftada 5 puan kaybedip Avrupa şansını riske atan Trabzonspor’da Çalımbay, işi sıkı tutuyor. Deneyimli teknik adam “Bize yakışan 4 maçı kayıpsız geçmektir” diyerek oyuncularını motive ediyor.

İŞİ SIKI TUTUYOR

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 30 haftada 46 puanla 5.sırada yer alan Trabzonspor, ligin son 4 haftasında Avrupa kupalarına katılma yolunda yerini kaptırmamanın mücadelesini verecek. 44 puanlı Kayserispor, Sivasspor ve Göztepe’ye yakalanmak istemeyen Karadeniz ekibi için söz konusu 4 maç final değerinde. Her hangi bir puan kaybı halinde koltuğunu kaptırması muhtemel olan Bordo-Mavililer’de Teknik Direktör Rıza Çalımbay, işi sıkı tutuyor.

MOTİVE EDİYOR

İlk olarak ligin 31. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile ardından ise ligin 32. haftasında Kasımpaşa ile sahasında karşılaşacak olan Bordo-Mavililer, 33. haftada Bursaspor deplasmanına gidecek ve son hafta sahasında ligden düşmesi kesinleşen K. Karabükspor’u konuk edecek. Söz konusu maçları kayıpsız geçmekte karalı olan Trabzonspor’da Çalımbay, futbolcularına “Bize yakışan bu 4 maçı kayıpsız geçmektir. Bunu başarabiliriz” diyerek motive ediyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap