SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu takıma acil takviye şart!

Bu takıma acil takviye şart!

20 Ağustos 2023 Pazar - 12:15




İyi oynamadığımız maçta, hakem Atilla Karaoğlan da devreye girince İstanbul’dan eli boş döndük… Galatasaray, İcardi’nin golleriyle maçı 2-0 kazandı, Trabzonspor genel görüntüsüyle, kadroya takviye yapılması gerektiğini gösterdi.





Evet hakem kötüydü… Evet, rakip bizden daha fazla resmi maç oynamıştı ancak, Fırtına dün ortaya koyduğu futbolla bizim özlediğimiz, bizim arzuladığımız takım görüntüsünü vermedi. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan Galatasaray’ın İcardi ile bulduğu ilk golde Bakasetsa’a yapılan açık faulü görmezden geldi. Maç içinde de yönetimiyle tepki çekti. İstanbul’dan puansız dönen Bordo-Mavililer, ikinci haftada yenilgi ile tanıştı.

TRENDYOL Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor galibiyetiyle moral bulan ve Galatasaray deplasmanına umutlu giden Trabzonspor, İstanbul’dan eli boş döndü. Bordo-Mavililer, Rams Park’ta oynanan karşılaşmada önce hakemle mücadele etti. Derbinin hakemi Atilla Karaoğlan özellikle Galatasaray’ın 23’üncü dakikada İcardi ile bulduğu ilk golde, açık faulü görmeyip ev sahibine ‘yılın kıyağını’ yaptı. Oysa Trabzonspor maça fena de başlamadı. 7’nci dakikada Trezeguet rakibin geçip altı pasa ortasını yaptı. Umut Bozok’un yapması gereken topa dokunup ağlara göndermekti ancak gurbetçi forvet ıskaladı ve önemli bir fırsat kaçtı. 23’te İcardi’den gelen gol ilk yarının da skoru oldu.

İKİNCİ yarıda teknik direktör Nenad Bjelica’nın hamleleri skoru değiştirmeye yetmedi. Öyle ki görünen manzara bu takıma acil takviye şart’ dedirtti. Ligin ilk derbisinden eli boş dönen Trabzonspor, genel görüntüsü ile de sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın, “En az 4-5 oyuncu almalıyız” serzenişindeki haklılığı açık bir şekilde görüldü. Taraftar ve camia, sosyal medyadan yönetime seslenip, “Geç olmadan takıma gerekli takviyeleri yapın, biz en kısa sürede toparlanırız” mesajını gönderdi. Ev sahibi Galatasaray, 90+3’te İcardi ile bir gol daha buldu ve mücadeleyi 2-0 kazandı. Fırtına ise gözünü, gelecek hafta Çaykur Rizespor ile oynayacağı maça çevirdi. 

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap