SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Çalımbay kaleciyi açıkladı!

Çalımbay kaleciyi açıkladı!

18 Nisan 2018 Çarşamba - 12:22




Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında cumartesi günü Demir Grup Sivasspor ile oynayacakları karşılaşm





"ONUR'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Osmanlıspor maçında sakatlanmasına rağmen oyuna devam eden Onur Recep Kıvrak'a da teşekkür eden Çalımbay, "Oyuncu değişikliği de yapmıştık. Tek ayağıyla kalede kaldı. Bir kaptan nasıl davranması gerekiyorsa o da kaptanlık örneği verdi. O haliyle kalede kaldığı için kendisine teşekkür ederim. O anda çıkayım dese saygı duyabilirdik" şeklinde konuştu.

"ONUR'UN DURUMU CİDDİ"
Osmanlıspor maçında sakatlanan Onur'un durumunun ciddi olduğunu anlatan Çalımbay, "Onur'u 3-4 hafta bekleyeceğiz. Abdülkadir'in hastanede tetkikleri yapılıyor. Kucka iyi durumda, antrenmana çıkacak. Burak'ın oynamasını bekliyoruz. Bu maçta tam hazır olsun diye risketmedik. Onazi haftaya oynayabilir. Castillo'nun da önümüzdeki hafta hazır olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

"KALEDE UĞURCAN OYNAYACAK"
Sakatlığı bulunan Onur Recep Kıvrak'ın yokluğunda kalede Uğurcan Çakır'ı tercih edeceklerini ifade eden Rıza Çalımbay, "Esteban uzun süredir antrenman yapmıyor. 1 haftadır çalışıyor. Uğurcan'a, Arda'ya, Esteban'a güveniyorum. Uğurcan'ın çok iyi bir kaleci olacağına inanıyorum. Çok yetenekli, inşallah başarılı olur. Hem Trabzonspor, hem Türkiye çok iyi bir kaleci kazanmış olur"dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap