SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dorukhan Toköz'den flaş Trabzonspor sözleri! "Konuşsam herkes beni haklı bulurdu..."

Dorukhan Toköz'den flaş Trabzonspor sözleri! "Konuşsam herkes beni haklı bulurdu..."

19 Ağustos 2023 Cumartesi - 09:37




Trabzonspor'dan ayrılarak Adana Demirspor'a transfer olan Dorukhan Toköz açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edilen ve Adana Demirspor'un yolunu tutan Dorukhan Toköz açıklamalarda bulundu.

SkySpor'a açıklamalarda bulunan Dorukhan Toköz, Trabzonspor'daki şampiyonluk ve ayrılık sürecine dair konuştu.

Dorukhan Toköz'ün açıklamaları şu şekilde;

"EN ÖZEL ŞAMPİYONLUK..."

Trabzonspor'da yaşadığım şampiyonluk gerçekten inanılmaz güzeldi. İnşallah başka şampiyonluklar da yaşarım ama Trabzonspor'da yaşadığım şampiyonluk en özel şampiyonluklardan biri.


"TRABZON HALKI HAK ETTİ"

Trabzonspor'a gitmeden önce Avrupa'dan da teklifler geldi. İyi arkadaşlarım vardı. Abdullah Hoca ile de çalışmayı istiyordum. Ahmet ve Ertuğrul Başkan da beni çok istedi. Ben de böyle bir karar verdim ve memnun oldum. Seneler sonra büyük farkla şampiyon olduk. Trabzon halkı da bunu hak etmişti.

"KONUŞSAM HERKESİN BENİ HAKLI BULACAĞINI BİLİYORUM..."

Kırıcı olan tarafı bir anda ayrılmam. Haksız bir duruma düşeceğim bir şey yapmam. Ben hep doğru bildiğimi yaptım. Ailem ve çevrem de doğru yaptığımı bilir. Camiaları ve insanları karşıma almamak için konuşmadım. Kalbimizi çok kırdılar. Hem Trabzonspor hem de Beşiktaş'tan ayrılırken o kadar çok gerçeği yansıtmayan şeyler söylendi ki, inanamadım. Şaşırdım ve üzüldüm. Konuşsam herkesin beni haklı bulacağını biliyorum. Herkese hakkım helal, onlar da bana hakkını helal etsin. Futbolda bunlar var.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap