SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fenerbahçe maçının gizli kahramanları! 'İmkansız' denileni başardılar

Fenerbahçe maçının gizli kahramanları! 'İmkansız' denileni başardılar

06 Kasım 2023 Pazartesi - 10:08




Trabzonspor'da Abdullah Avcı farkı her alanda kendini hissettirmeye başladı. Başarılı teknik adamın çok güvendiği ve kararlarında özgür bıraktığı sağlık ekibi ve başındaki Ahmet Beşir, sakat oyunculara verdikleri programlarla derbide oynatmayı başardı.





Trabzonspor, İstanbul'da Fenerbahçe'yi yendi... övgünün merkezindekiler futbolcular ve teknik heyet oldu. Ancak övgüyü hakkeden bir de gizli kahramanlar vardı. Trabzonspor'un sağlık ekibi.

ÜÇ YILDIZI DA MAÇA YETİŞTİRDİ

Başında Ahmet Beşir’in olduğu  ekip Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile koordineli hareket etti. "Oynamaz" denilen Bakasetas ve Trezeguet’i maça yetiştirdi. Ağrıları olan Pepe’yi de 60 dakika oyunda tutmayı başardı.

ÖZEL PROGRAM UYGULADILAR


Bakasetas, Pepe ve  Trezeguet’i verdikleri programlarla ve  özel ölçümlerle dakika bazlı olarak antrenmana çıkardılar. Hatta Pepe ve Trezeguet’e bir antrenman bir dinlenme fırsatı tanıdılar. Bu oyuncular hafta boyu parça parça antrenmana katıldı.

MAÇIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİLER

3 oyuncunun da süre alması Trabzonspor’un ikinci yarıda elini çok ama çok kuvvetlendirdi.

AVCI KOZLARINI KULLANDI, İŞİ BİTİRDİ

Hem yedek kulübesi sağlamlaşan Trabzonspor bu kaliteli ayaklarını ikinci yarıda kullanarak panik yapmadı. Sonuca gitti.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN


Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap