SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İbrahim Sehic Trabzonspor'a mı?

İbrahim Sehic Trabzonspor'a mı?

28 Haziran 2018 Perşembe - 16:39




Bosnalı milli kaleci Trabzonspor'un gündemine geldi.





Spor Toto Süper Lig’i geçtiğimiz yıl beşinci olarak bitiren Trabzonspor daha önce Mersin İY’de de oynayan 29 yaşındaki tecrübeli eldivenle menajerler aracılığı ile görüşme gerçekleştirdi.   

Doğu ekibi, Azerbaycan Premier Lig'ini şampiyon tamamlayan Karabağ'ın kalecisi İbrahim Sehic için araştırma yapan Bordo Mavili takımın scoutları olumlu rapor verdi. Oyuncunun bonservisinin bulunmaması Trabzonspor Kulübü için önemli bir nokta olarak ifade edilirken bu transferin Esteban’a bağlı olduğu ifade edildi.

500 BİN EURO İSTİYOR

Daha önce 2011-13 yılları arasında Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu forması da giyen 29 yaşındaki Boşnak kalecinin Trabzonspor’dan 500 bin Euro isteyeceği gelen bilgiler arasında.  5 yıldır Azerbaycan'da Karabağ'da sergilediği üstün performansla milli takım kapılarını da açan Sehic, bu sezon 4 maçta Bosna-Hersek Milli Takım kalesine geçti ve milli olma sayısını 6'ya yükseltti. 1.90 boyundaki tecrübeli file bekçisi geçen sezon şampiyonluk apoletini taktığı takımıyla 31 maçta kaleyi korudu.

10 KUPA, 25 ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI


Toplamda 10 kupası bulunan deneyimli kaleci Azerbaycan’da 119, Bosna Hersek’te 75, Süper Lig’de 36, UEFA’da 20, Şampiyonlar Ligi’nde 25 maça çıktı. 

  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap