SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Jean Marie Pfaff: ''Mehmet Ali Yılmaz’a güvendim Trabzonspor’a imza attım''

Jean Marie Pfaff: ''Mehmet Ali Yılmaz’a güvendim Trabzonspor’a imza attım''

Karadeniz Özel

18 Mayıs 2020 Pazartesi - 10:46




Trabzonspor’un ilk yıldız transferi efsane kaleci Jean Marie Pfaff Karadeniz’e samimi açıklamalara bulundu...





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // “Mehmet Ali Yılmaz başkanımı çok severim. Kibar ve sempatik bir insan. O zaman transfer görüşmelerinde kendisinden etkilendim. Çok güven vericiydi. Hiç düşünmeden imza attım. Her zaman da sözünde duran bir isim oldu benim için. Halen daha kendisi ile irtibattayız. Mehmet Ali Yılmaz başkanım olmasaydı belki de Trabzonspor’a transferim olmazdı”

KARADENİZ’E KONUŞTU

TRABZONSPOR’UN efsane isimlerinden kaleci Jean Marie Pfaff, Karadeniz Gazetesi’nden Mehmet Karagöz’e konuştu. Videokonferans sisteminde yapılan röportaj dünyaca ünlü kaleci Pfaff samimi açıklamalarda bulundu ve Trabzonspor’a neden geldiğini açıkladı. 1989 yılında Bordo-Mavili takıma transfer olan dünyaca ünlü Belçikalı kaleci, “Mehmet Ali Yılmaz başkanımıza güvendim ve hiç düşünmeden imza attım” dedi.

MEHMET ALİ YILMAZ İÇİN İMZA ATTIM

İŞTE 6 yıl Bayern Münih’te oynayan ve sonrasında Trabzonspor’a yolu düşen Jean Marie Pfaff’ın samimi sohbeti: “Bana hep dünyanın en iyi kalecileri arasındasın diyorlar. Ben dünyanın en iyi kalecisiyim. Trabzonspor ile transfer görüşmeleri yaparken başkan Mehmet Ali Yılmaz’a güvendim. Kibar ve sözünün eri bir isimdi. Sempatikti. İnanılmaz etkilendim. Ve düşünmeden imza attım. O olmasaydı belki de Trabzonspor’a transferim olmazdı”

EN GÜZEL YILLARIMDI

“TÜRKİYE’DE Trabzonspor’da oynadığım 1 yıl benim kariyerimin en güzel yılıydı. Halen daha Belçika’da, Almanya’da veya dünyanın neresine gidersem gideyim. Bir Trabzonspor taraftarı beni görünce hemen sarılıyor. Trabzonspor gerçekten dünya kulübü. Dünyanın her yerinde taraftarı var. Şuanda Trabzon’da görüştüğüm konuştuğum kişiler var. Onları hiç unutmadım”

SÖRLOTH ÇOK İYİ

“TRABZONSPOR’U şuanda takip ediyorum. Gerçekten harika bir kadroya sahipler. Onları izlerken eski Bayern Münih aklıma geliyor. Bayer Münih de geçmişte aynen böyle kendi genç futbolcuları ile efsane takım oldu. Trabzonspor’u izlerken benim zamanımdaki Bayern Münih’i görüyorum. Gerçekten çok kaliteli isimleri var. Örneğin Sosa, Abdülkadir Ömür ve Sörloth çok iyi isimler”

YÜREKLİ FUTBOLCULAR LAZIM

“TÜRKİYE’DE hep para kazanmak ve emeklilik yaşamak isteyen futbolcular geliyordu. Artık böyle olmamalı. Trabzonspor son zamanlarda bunu yapmıyor. Para için değil yürekli oyuncular alıyor. Aldığı oyuncular da gerçekten çok iyi çıkıyor. Bu konuda yönetimi tebrik etmek gerekir. Gerçekten güzel futbolcular transfer etmişler. Mesela Sörloth. İngiltere’de silinmek üzere iken şuanda dünyanın en iyi forvetleri ile yarıştırılıyor”

GERİ DÖNMEK İSTERİM

“HAYATIMDA çok az pişman oldum. Bunlardan birisi de Trabzonspor yüzünden oldu. Trabzonspor’da geçmiş yönetim bana ‘Gel sana iş verelim. Bizim Avrupa’daki elçimiz ol. Orada beğendiğin oyuncuları bize rapor et’ dediler. Bunu kabul etmedim. Bundan dolayı çok pişmanım. Ama şimdi olsa kabul ederim. Hatta ben teklif ediyorum. Trabzonspor için her türlü göreve hazırım”

TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLACAK

“TRABZONSPOR bu sezon çok başarılı. Korona sonrası ligler oynanırsa ben Trabzonspor’un şampiyon olacağını düşünüyorum. Çünkü kadrosu şampiyonluk için fazlası ile yeterli. Sadece savunmada aksaklıklar oluyor. Ama hücum bölgesi inanılmaz. Daha önceden de dediğim gibi. Türkiye’nin Bayern Münih’i bu sezon Trabzonspor. Şampiyon da olacaklardır” 

Beğendim
10
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap