SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kulübün üzerindeki ölü toprağını olağanüstü kongre ortadan kaldırır!

Kulübün üzerindeki ölü toprağını olağanüstü kongre ortadan kaldırır!

Karadeniz Özel

01 Mart 2023 Çarşamba - 15:43








TRABZONSPOR’un hem sportif hem de ekonomik olarak dibe vurması, endişeleri artırırken, ‘kongre sesleri’ iyice yükselmeye başladı. Mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu’nun kulüpte hiçbir ağırlığının kalmadığını dile getiren camianın önemli isimleri, bu konuda acil olarak yapılması gereken şeyin kulübün en kısa süre içinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitmesi olduğu görüşünü savundu.

Yaşanan süreci değerlendiren bordo-mavili camianın önemli isimleri, “Trabzonspor’un üzerindeki şu an ölü toprağı var. Takım ligde yok, Avrupa’dan elendi. Önünde sadece sıradan bir kupa kaldı. Eğer bir değişim yaşanmazsa, yalnız bu sezon değil gelecek sezon da çöpe atılır. O nedenle acil bir şekilde kulübün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitmesi gerekir. Böyle bir karar, Trabzonspor’u ayağa kaldırır. Bu kulüp Ahmet Ağaoğlu ile gitmez. Kimsenin endişesi olmasın Trabzonspor’u yönetmek için çok başkan adayı çıkar” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM İÇİNDE BİRLİK YOK

TRABZONSPOR’un bu sezon yaşadığı travmanın, yönetimsel olduğunu dile getiren camianın önemli isimleri, “Yönetim tamamen ayrışmış bir durumda. Ahmet’in adamları bir yanda, karşı grup bir yanda olmuş. Bir de 3’üncü grup var ki, bunlar ne etliye ne de sütlüye karışmıyor. Yaşananları uzaktan bir seyirci gibi izliyor. Böyle bir ortamda takımın başarılı olması mümkün mü? Zaten başarı da yok” dediler.

EKONOMİZ KRİZ HAD SAFHADA

ÖDEMELERDE ciddi anlamda sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken bu isimler, asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın ekonomik olarak desteğini çekmesi sonrası kulüpte ciddi bir maddi problemin oluştuğunu dile getirdi. Aynı isimler, “Şu anda sadece maaşlar yatıyor. Transfer taksitleri geldiğinde nasıl bir çözüm üretilecek onu biz de merak ediyoruz. Eğer Ertuğrul Doğan elini cebine atmazsa, bu durum kaosa dönüşür” iddiasında bulundu.

KAYBEDECEĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN SEÇİMDEN KAÇIYOR

AHMET Ağaoğlu’na hem yönetimden hem de şehirden artık bir destek olmadığına dikkat çeken bu isimler sözlerini şöyle bitirdi: “Ağaoğlu öylesine hovardaca harcamalar yaptı ki, kendisi yükselirken, Trabzonspor aşağı indi. Yanlış transferler, tek başına verdiği kararlar, kulübü batma noktasına getirdi. Şehirde artık Ahmet Ağaoğlu’na hiçbir destek yok. Seçimden kaçıyor. Çünkü kaybedeceğini biliyor.”

Beğendim
8
Sevdim
6
Beğenmedim
9
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap