SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme’nin düşüşünün sırrı belli oldu! 1.8 milyon euro’luk sağ bek

Nwakaeme’nin düşüşünün sırrı belli oldu! 1.8 milyon euro’luk sağ bek

26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:17




Trabzonspor’da Tony Nwakaeme’nin yaşadığı düşüşün arkasında oyuncuya teklif edilen yıllık maaş olduğu öğrenildi.





Trabzonspor’da Tony Nwakaeme’nin yaşadığı büyük düşüşün sırrı ortaya çıktı… sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek Nijeryalı oyuncuya yönetim, “sözleşmenin 1+1 yıl daha uzatalım” dedi. 1.5 milyon Euro’yla takımın en fazla kazanan oyuncusu olan  Nwakaeme’ye 1 milyon euro teklif edildi. Eğer belirtilen maç oynama sayısı ve gol+asist sayısını geçerse sözleşmesinin 1 yıl daha uzamasını önerdi.

Nwakaeme’nin menajeri ise istatistikleri yönetimin önüne koydu. Trabzonspor’un skora en fazla katkısı olan oyuncusunun Nwakaeme olduğunun altını çizdi. Nwakaeme ile aynı yaştaki sağ bek Bruno Peres’e 1.8 milyon euro teklif edilirken, oyuncusundan yüzde 50 indirim istenmesinin haksızlık olduğunu söyledi.
Yönetim adına Nwakaeme’nin menajeriyle görüşen yönetici Peres’le bir ilgileri olmadığını 1.8 milyon Euro’ya sağ bek alacakların inanmanın hata olduğunu iddia etti. Nwakaeme’nin menajeri ise oyuncusunun 3 yıllık sözleşme istediğini söyledi. İndirim yapabileceğini ancak yönetimin ortaya koyduğu rakamı kabul etmelerinin söz konusu olmadığını anlattı.

Görüşmeler kesildi. Nwakaeme’nin menajeri takım aramaya başladı. Nijeryalı oyuncunun performansında ciddi anlamda bir düşüş yaşanmaya başlandı.

Fotospor

Beğendim
4
Sevdim
5
Beğenmedim
18
Üzgün
4
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap