SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Pellegri kapışması

Pellegri kapışması

28 Nisan 2020 Salı - 13:14




Fırtına için bu kez transfer iddiası Çizme’den geldi. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Caleb Ekuban’ı Al Hilal’e göndermeyi planlayan Bordo-Mavililer, sezon sonunda Monaco ile sözleşmesi bitecek olan 19 yaşında 1.88 boyunda olan Pietro Pellegri’yi yakın markaja aldı. İtalyanlara göre Pellegri transferinde Trabzonspor’un en büyük rakibi Lazio…





AVRUPA’DA birçok ülke pandemi nedeniyle ara verilen liglerin yeniden başlayacağı tarihleri açıklamaya başladı. Türkiye’de de bir aksilik yaşanmazsa Süper Lig 12 Haziran’da yeniden start alacak. Bu gelişmeler transfer piyasasını da hareketlendirdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor, Monaco’da forma giyen 19 yaşındaki Pietro Pellegri’yi yakın takibe aldı.

Genç forveti uzunca bir süredir takip eden ve menajeriyle teması kesmeyen Bordo-Mavili kurmaylar, bu transferi resmileştirmek için koronavirüs salgınının azalmasını bekliyor. Çizme medyasına göre Monaco’da yeterince şans bulamayan Pietro Pellegri, patlamaya yapacağı bir kulüp arıyor.

Bu nedenle de Trabzonspor’un teklfine sıcak bakıyor. Ancak bu transferde Bordo-Mavili takıma ciddi bir rakip var. İtalyanlara göre, Pellegri’yi Lazio da istiyor. Haberde, “Monaco ile sözleşmesi bitecek olan Pellegri, bakalım Türk şampiyonu mu, yoksa Lazio’yu mu seçecek” yorumu dikkat çekiyor.

BALDIRINDAN SAKATLIK YAŞADI

19 yaşında olan Pietro Pellegri, İtalyan futbolunu çok şeyler beklediği bir isim. Genç İtalyan Monaco’ya da büyük umutlarla geldi ancak baldırından yaşadığı sakatlık nedeniyle uzunca bir süre forma giyemedi. Düzeldiğinde ise bu kez Monaco’da şans bulamadı. Pellegri, bu nedenle sürekli forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor.

PELLEGRİ KİMDİR?

Adı: Pietro Pellegri
Yaş: 19
Boy: 1,88 m
Uyruk: Italya
Mevki: Forvet - Santrafor
Ayak: Sağ
Güncel kulüp: Monaco
Söz.Bit. Tar.:30.06.2022

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap