SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Rıza Çalımbay'dan Şenol Güneş sözleri!

Rıza Çalımbay'dan Şenol Güneş sözleri!

05 Mart 2018 Pazartesi - 19:40








Rıza Çalımbay, Trabzonspor - Beşiktaş maçı öncesinde yayıncı kuruluşa konuştu. Röportaja Şenol Güneş ile birlikte gelen Çalımbay, Güneş hakkında açıklamalar yaptı.

Rıza Çalımbay'ın Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Öncelikle Şenol Hoca'ya evine hoşgeldin diyorum. Hepimizin belli bir sorumluluğu var. Yıllarca Beşiktaş'ta oynadım. Futbola orada başladım ve futbolu orada bıraktım. Daha sonra başka bir kulvara geçiyorsunuz. Bulunduğunuz kuruma karşı sorumluluğumuz var. Şenol hocanın yeri bende fazladır. Ben küçükken milli takımda birlikte oynadık. Hoca benim önümde koşuyordu. Rıdvan da benim arkamda koşuyordu

Şenol hocayla karşılaştığım zaman çok mutlu oluyorum. Maçımız dostça geçecek, aksi düşünülemez. Mücadelemizi sahada yapacağız. Şenol Güneş'in Trabzonspor için ne derece değerli olduğunu biliyouz. Beşiktaş'ta da yıllardır mükemmel işler yapıyor. Hem ligde, hem de Avrupa'da Beşiktaş'a başarılar diliyorum.

Bence burada önemli olan iz bırakmak, kişilik olarak iz bırakmak. Gittiğin yerde saygı duyulması gerekliyor. Hem ben, hem Şenol hoca işini ciddi şekilde yapmaya çalışıyor. Umarım başarırız"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap