SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için Trabzonspor'a mesaj yolladı

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için Trabzonspor'a mesaj yolladı

28 Mayıs 2020 Perşembe - 12:42




Trabzonspor'la birlikte Beşiktaş'ın ve bir çok takımın transfer listesinde yer alan Twente forması giyen Aitor Cantalapiedra gitmek istediği takımı açıkladı, Bordo-mavililer Türkiye'de rakipsiz kaldı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini, burada yer alacak bir takımdan teklif alması halinde hemen kabul edeceğini söyledi.





Beşiktaş, Trabzonspor, Sivasspor, Panathinaikos ve Real Zaragoza'nın ilgilendiği Aitor Cantalapiedra, İspanya 2’nci Ligi’nde yer alan Zaragoza’ya kapılarını kapattı. İspanyol oyuncu ülkesine ancak La Liga’dan teklif alırsa döneceğini açıkladı. Futbolun en yüksek organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istediğini söyledi. Kendisine bu seviyede olan bir takımdan teklif gelirse düşünmeden kabul edeceğini açıkladı.  

24 yaşındaki hücum oyuncusu FC Twente taraftarlarına veda edemediği için hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Cantalapiedra, “sahada veda etmeyi çok isterdim, ama olmadı. Hollanda'da futbol çok hızlı bir şekilde kapatıldı. İnsanların normal hayatlar yaşayabilmeleri garip ama kapalı kapılar ardında bile futbol oynamamaları ilginç” dedi.

Trabzonspor'a mesaj yolladı

Hollanda ekibi Twente'de oynayan kanat oyuncusu Aitor Cantalapiedra'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini ve burada oynamaya hak kazanmış bir takımdan teklif alırsa hemen kabul edeceğini söylemesi Trabzonspor'un şansını iyice artırdı. Bilindiği gibi özellikle Beşiktaş'ın da listesinde olan 24 yaşındaki kanat oyuncusunun bu kararı Devler Ligi'ne gitmesi en muhtemel takımlardan olan Trabzonspor'u çok öne çıkardı.

Hollanda kulübü ile sözleşmesi biten 24 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon 21 resmi maçta 7 gol, 4 asist yaparken gösterdiği performansla tüm kulüplerin dikkatini çekti. Cantalapiedra transferin gözdelerinden oldu.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap