SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Son pişmanlık fayda etmez!

Son pişmanlık fayda etmez!

13 Nisan 2018 Cuma - 10:10




Çalımbay, “Savaşmazsan sonuç hüsran olur” dedi ve ekledi:





Bordo-Mavili takımın teknik patronu, “Kalan maçlarımız kolay değil. Osmanlıspor dahil Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa maçları da zor. Şu bir gerçek ki mücadele etmezseniz kazanmanız zor, pişman olursunuz” dedi

HAYIRLI OLSUN

Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında Pazartesi günü Osmanlıspor ile oynayacakları karşılaşma öncesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.  Çalımbay, Bordo-Mavili kulübün yeni yönetimine başarılar dileyerek, Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Osmanlıspormaçını mutlaka kazanmaları gerektiğinin altını çizdi. Deneyimli teknik adam bu maçın iki takım için de çok önemli olduğunu kaydetti.

PİŞMAN OLURSUNUZ

Çalımbay, maçla ilgili şöyle konuştu: “Yerimizi tam sağlamlaştırmamız için mutlaka bu maçtan iyi sonuçla çıkmamız gerekiyor. Takım olarak orada çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Ligin sonu yaklaşıyor ve telafisi olmayan bir maç. Kayserispor maçının ikinci yarısı gibi oynayıp hatta üzerine çıkarsak istediğimizi alırız. Kalan maçlarımız kolay değil. Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa maçları da zor. Şu bir gerçek ki mücadele etmezseniz kazanmanız zor, pişman olursunuz.”


JoseSosa’yı dinlendirebiliriz

Çalımbay, takımda sakat oyunculara da değinerek, “Onazi, en az 2 hafta oynayamaz. Okay cezalı, Batuhan da sakat, durumu belli değil. Sosa’nın problemi çıktı, yarın(bugün) karar vereceğiz, belki 1 hafta dinlendirebiliriz. Durica ve Bero hazır, kadroya alacağız. Burak'ın hastalığı var takımdan ayrı çalışacak ama maçta yüzde 99 hazır hale gelecek” diye görüş belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap