SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Başkanı Doğan’dan stat sponsorluğu sözleri! ''Devamı da gelecek''

Trabzonspor Başkanı Doğan’dan stat sponsorluğu sözleri! ''Devamı da gelecek''

07 Ağustos 2023 Pazartesi - 09:39




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo mavililerin 56. Yaş kutlamasında açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor 56. Yaşını İstanbul’da da kutladı.

Fırtına’nın kutlamalarında Başkan Ertuğrul Doğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Doğan’ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

Bugün çok önemli bir gün. Önümüzdeki hafta açıklayacağımız bir stat sponsorluğumuz var. Şu zamanda gerçekten Trabzonspor’a önemli bir değer katacak. Devamı da gelecek.

“DEVAM EDEN 3 BÜYÜK PROJEMİZ VAR”

Şuan devam eden 3 tane büyük projemiz var. İnşallah Trabzonspor bunlardan da ciddi gelirler sağlayacak. Her şey Trabzonspor taraftarını mutlu etmek için.


“TARAFTARLAR BİZE GÜVENSİN”

Bu yıl olmak üzere inşallah her zaman zirveye yarışan bir Trabzonspor olacak. Taraftarlarımız bize güvensin. Eksiklerimiz olduğunun biz de farkındayız. Hocamızın da bazı talepleri var. En kısa zamanda bunları da alıp lige hazır bir şekilde başlayacağız.

Tüm bunların öncesinde en önemli konu camianın, taraftarın bir olması lazım. Sonuçlar iyi olur, kötü olur. Bu sonuçta lige başlangıç. İlerleyen günler daha farklı olur. Trabzonspor taraftarı bir arada olduğu müddetçe her zaman bu yarışın içinde olur. Taraftarlardan ricamız bu. Hocamızın istediği isimler de var görüşüyoruz.

“BASKETBOL HASSAS BİR KONU”

Basketbol konusu hassas bir konu. Ben geldiğimde de söz vermiştim. Eski bir basketbol oyuncusu olarak taraftara bir sözümüz vardı. Elimizden geldiği ve imkanlarımızın uygun olduğu ilk an basketbola bir şekilde başlayacağız. Hangi lig olacağı net değil ama niyetimiz o yönde.

Konyaspor camiasını konuşmak istemem ben. Onların takımı var. Bizim yok. Onların takımını almak gibi bir niyetimiz asla olamaz. Biz sıfırdan bir alt ligden bizi almaları için talebimizde bulunduk. Ama Konyaspor camiası kendi içinde bir karar verir, onu da daha sonra konuşuruz.

“EN BÜYÜK SÜRPRİZ…”

En büyük sürprizi stat sponsorluğuyla yarın veya Salı günü yapacağız. Transferleri de öyle veya böyle yapacağız.


“DOĞRU TRANSFERİ DOĞRU FİYATLA ALMAK”

3 liralık oyuncuya 10 lira verirsen transferi şu anda da yaparsın. Konu o değil. Konu doğru transferi doğru fiyatla almak. Önümüzdeki örnekleri görüyoruz. Çok ciddi ücret kazanan oyuncular var. Bunlar elinde kalıyor.

Konu doğru oyuncuyu Trabzonspor’a uygun maliyetle almak. Yoksa Trabzonspor takımı bir kulübe 5-6 milyon, oyuncuya da 4-5 milyon veriyorsa telefon açarım şimdi gelir. Mantıklı olup Trabzonspor’u düşünmemiz lazım. Daha önce bu hataları görmüş biri olarak benden bunun yapılmasını kimse istemesin.

“DİKKATLİ İNCELENMESİ GEREKEN RAKAMLAR”

En zor işi olan ben olacağım muhtemelen. Hem yarışmak durumundayım hem ekonomiyi düzeltmek durumundayım. Ben ikisini de yapmaya talibim. Dediğimiz gibi. Rakamların dikkatli incelenmesinde fayda var. Biz son sponsorluğumuzla beraber kulübe 4 ay içerisinde 70 milyon Euro’yu geçti. Karşılıksız para topladık. Dikkatli incelenmesi gereken rakamlar. Ben ağzımdan her çıkan lafın nereye gittiğini ve anlamını biliyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap