SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan yıldız transfer müjdesi!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan yıldız transfer müjdesi!

20 Ekim 2023 Cuma - 08:16




Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan önemli açıklamalarda bulundu...





Ertuğrul Doğan, A Spor canlı yayınında konuşuyor. Doğan, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

İŞTE DOĞAN'IN SÖZLERİ

Abdullah Avcı ile hiç ayrılmamış gibiyiz. Onunla yeniden yollarımız kesişti iki taraf için hayırlı olsun. Hocamızın da benim de daha iyi yapmamız gereken birçok konu var. Trabzonspor, şehrin geleneği hep zirveyi düşnüen bir anlayış içerisinde. Bu saatten sonra Trabzonspor ne kadar ileriye gidebilir hep beraber göreceğiz.

"HOCAMIZLA ÖN DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ"

Alanyaspor maçı öncesinde bir araya gelip genel bir değerlendirme yapacağız.

"ABDULLAH AVCI BENİM KADAR HEYECANLI"

Hocamızla anlaşma süremiz çok kısa sürdü. O da benim kadar heyecanlı. Trabzonspor'u ne kadar sevdiğini biliyorum. Trabzonspor ile dertlenen bir insan. Çok güzel bir süreç yaşayacağımızı düşünüyorum. Maçtan bir gün önce takım hakkında bir ön değerlendirme yapacağız.

DOĞAN'DAN TRANSFER MÜJDESİ!

Orta sahaya kimsenin 'hayır' demeyeceği, yıldız bir oyuncu almak istiyoruz. Yaz ayından beri bu transfer için uğraşıyorum.

"GALATASARAY'A ATTIĞI GOLDEN SONRA..."

Şampiyon olduğumuzda devre arası Abdullah hocaya 'Hocam şampiyon olmak için ne yapalım?' dedim. 'Visca'yı alalım' dedi. Galatasaray maçında attığı golden sonra stadyumdan 'Hayırlı olsun şampiyonluğumuz' diyerek çıktım.

"HAKEMLER İÇİN AZ BİLE SÖYLEDİM"

Trabzonspor - Pendikspor maçında hakemlerle ilgili az bile söyledim. Mehmet Büyükekşi'nin MHK ve alt kurullarına hakim olduğunu düşünmüyorum. TFF, bize Pendikspor maçının hakeminin ceza aldığını söyledi ancak öyle olmadığını gördük. Pendik'in de hakkı yendi. Golümüzden önce top bizden çıkıyor, hakem korner veriyor. Doğruyu söylemeyecek miyiz? Hakemin ceza alması için ne gerekiyor daha?

"YASAK KALKMALI"

Artık bu yasak kalkmalı, sadece ligin ikinci yarısında oynanacak Beşiktaş maçında seyircimiz, onların da taraftarı gelmediği için olmayacak. Fenerbahçe'de yıllardır olduğu gibi devam edecek gibi görünüyor. Galatasaray'a biz gittiğimiz için onlar da bize gelecek. Bunun kalkması lazım. Ne olacak, savaş mı çıkacak?

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap