SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Bursaspor'un iki genç yeteneği için atağa geçti

Trabzonspor Bursaspor'un iki genç yeteneği için atağa geçti

08 Nisan 2021 Perşembe - 15:39




Yeni sezon transfer politikasını genç ve geleceğini olan isimleri üzerine kuran, Trabzonspor’un gündeminde 2 Bursasporlu futbolcu var.





Uzunca bir süredir scout eki- binin takip ettiği bu oyuncular yeşil-beyazlı takımın Vakıfköy orijinli isimleri Emirhan Aydoğan ve Batuhan Kör. 1997 doğumlu Emirhan Aydoğan 6 ve 8 numara oynuyor. Raket gibi bir sol ayağa sahip olan Emirhan bu sezon takımına 7 gol, 3 asistlik katkı sağladı. Diğer oyuncu ise Trabzon doğumlu olan ve 61 numaralı formayı giyen Batuhan Kör. 20 yaşında olan Batuhan bu sezon toplam 11 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Bursaspor’un en gol- cü ismi olan Batuhan kanat forvet olarak görev yapıyor.

UĞURCAN VE EMİRHAN’IN MENTÖRÜ AYNI

BURSASPOR’UN Emirhan Aydoğan için 1.5, Batuhan kör için ise 1 milyon euro talep ettiği öğrenildi. Trabzonspor’un ise bu talebe, “Toplam 2 milyon euro verelim. Her iki oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 25’lik pay alırsınız” karşılığını verdiği ifade edildi. Öte yandan Emirhan Aydoğan’ın mental koçu Burak Uçar’ın Uğurcan Çakır’ın da mentörü olması bu transferde Trabzonspor’u bir adım öne çıkarıyor

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap