SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da transfer hareketliliği! 3 isim birden geliyor!

Trabzonspor’da transfer hareketliliği! 3 isim birden geliyor!

15 Ağustos 2023 Salı - 10:23




Trabzonspor’da transfer hareketliliği yaşanıyor.





Trabzonspor’da transfer konusunda hareketli günler yaşanırken bir stoper, bir kenar forvet birde 8 numara olmak üzere üç transfer bitmek üzere.

Bordo mavililer, stoper bölgesi için Hoffenheim forması giyen 28 yaşındaki Ganalı oyuncu Kasim Adams’ta son aşamaya geldi.

Adams, 2022-2023 sezonunda 46 karşılaşmada 3 Bin 911 dakika forma giydi. Oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol bir asistlik performans gösterdi. Oyuncu bu maçlarda 9 sarı kart, 1 ikinci sarıdan kırmızı, 1 kez de direk kırmızı kart gördü.

trabzonsporda-transfer-hareketliligi-3-isim-birden.jpg

Kenar forvet bölgesi için şuanda serbest statüde olan 27 yaşındaki Yunan oyuncu Taxiarchis Fountas ile görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor, transferde büyük ölçüde anlaşma sağladı. Oyuncu 2022-2023 sezonunda ABD Ligi olan MLS’de DC United forması ile 17 karşılaşmaya çıktı. Bin 101 dakika forma giyen oyuncu 6 gol kaydetti.


trabzonsporda-transfer-hareketliligi-3-isim-birden-001.jpg

Öte yandan Trabzonspor, 8 numara bölgesi içinde iki oyuncu ile görüşme halinde. İki oyuncudan birinin transferi bitirilecek.

Yeni transferlerin bu hafta içinde Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
5
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap