SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan Milan’a sürpriz teklif! ''Bize stoperinizi verin''

Trabzonspor’dan Milan’a sürpriz teklif! ''Bize stoperinizi verin''

11 Eylül 2023 Pazartesi - 08:58




Trabzonspor, İtalyan devi Milan'ın 21 yaşındaki Arjantinli genç yıldız adayı Marco Pellegrino'nun transferi için harekete geçti.





Trabzonspor’dan beklenmedik bir hamle daha geldi… Bordo-mavililer hem sol bek hem de sol stoperde oynayabilen Marco Pellegrino için AC Milan’ın kapısını çaldı. Bu transfer döneminde 3.5 milyon euro’luk bonservis bedeliyle Arjantin’in Platense takımında alınan Pellegrino için sezon sonuna kadar kiralama teklifi yaptı.

MİLAN LİSTEYE ALMADI, TRABZONSPOR TEKLİFİNİ YAPTI

Milan’ın 21 yaşındaki Arjantinli stoperi Şampiyonlar Ligi kadrosuna almaması üzerine harekete geçen Trabzonspor’un kiralama bedeli olmadan sadece maaşını karşılamak için yaptığı teklife cevap beklediği bildirildi.

DENEYİM KAZANMASI İÇİN GÖNDERME FİKRİ AĞIR BASIYOR


Platense'den 3.5 milyon euro transfer bedeli ödeyerek alınan Marco Pellegrino'yu Avrupa listesine almayan İtalyan ekibi, oyuncusunun sürekli oynaması için Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı iddia edildi. İlk defa ülkesi dışına çıkan genç oyuncunun adaptasyonunun kısa sürmesini isteyen ve gelecekte kendisinden çok şey beklenilen Milan son sözü Marco Pellegrino'ya bıraktı. Oyuncunun birkaç gün içinde karar vermesi bekleniyor.

MARCO PELLEGRİNO KİMDİR?

Ülke: Arjantin

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 2002

Boy / Kilo: 184cm, kg


Pozisyon: Defans

Kullandığı Ayak: Sol

AC Milan takımında Defans mevkinde forma giyen Marco Pellegrino, 18 Temmuz 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve kilo olan Marco Pellegrino, Sol ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 0 maça çıkan Marco Pellegrino, 0 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Marco Pellegrino, bu sezon 0 asist ve 0 gol katkısı ile oynamaktadır.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap