SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’dan transferde büyük atak! İmzalar peşpeşe geldi

Trabzonspor’dan transferde büyük atak! İmzalar peşpeşe geldi

13 Eylül 2023 Çarşamba - 10:01




Trabzonspor tutuk başladığı transfer sezonunda sonradan açıldı.





Trabzonspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarında taratarını çok da memnun edemedi.

Daha sonra gelen sponsorluklar ile açılan bordo mavililer, bu sezon 9 yabancı futbolcu aldı. Nicolas Pepe, Batista Mendy, Taxiarchis Fountas, Tonio Teklic, Filip Benkovic, Mislav Orsic, Joaquin Fernandez, Dimitrios Kourbelis, Paul Onuachu ve Ognjen Bakic ile anlaştı. Türk statüsünde oynayan Baniya, yerli oyuncular Berat Özdemir, Mehmet Can Aydın, Göktan Gürpüz, Onuralp Çevikkan da kadroya katılan diğer isimler oldu.

Geleceğe yönelik transferler

Yönetim geleceğe yatırım yaptı. Kulüp, 17 yaşındaki kaleci Onuralp Çevikkan için Altınordu ile 700 bin euro'ya anlaştı, Dortmund'dan 20 yaşındaki Göktan Gürpüz için bedel ödemeyecek. Schalke'li 21 yaşındaki Mehmet Can Aydın ile satın alma opsiyonlu sözleşme imzalayan Fırtına, 350 bin euro kiralama bedeli verecek.

Fernandez ve Orsic şanssızlığı


Karadeniz devi, Orsic ve Fernandez'de şanssızlık yaşadı. Slovenya kampında sakatlanarak çapraz bağ ameliyatı olan Hırvat yıldızın ocakta dönmesi bekleniyor. Hajduk Split ile oynanan hazırlık maçında dizini direğe çarparak sakatlanan İspanyol stoper Fernandez de Süper Lig'in ilk 4 haftasında forma giyemedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap