SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor gaza bastı! 3 yıldız birden

Trabzonspor gaza bastı! 3 yıldız birden

06 Mayıs 2021 Perşembe - 11:02




Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı ile iyi bir çıkış yakalayan ve ligi ilk 4'ün içinde bitirmesi beklenen Trabzonspor'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Yaz transfer dönemi çalışmalarına son sürat devam eden Fırtına, gündemine 3 yıldız ismi daha aldı





Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı ile iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor'un ligi ilk 4 içerisinde bitirmesi bekleniyor...

Ara transferde birçok transfer gerçekleştiren Fırtına, yaz transfer dönemi için de çalışmalarına başladı.
Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Trabzonspor'un transfer gündemine dair açıklamalarda bulunurken gündeme gelen 3 yıldızı da açıkladı.

İşte o 3 isim ve Zeki Uzundurukan'ın açıklamaları:

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a Serie A şampiyonu İnter'den Uğurcan Çakır için dev teklif geldi. Uğurcan için 20 milyon Euro + bir sonraki satıştan yüzde 20 pay.

İşte Bordo mavililer'in listesine eklenen yıldızlar:

CORLENIUS

Kariyerinde toplam 304 maça çıkan Cornelius, 84 gol atıp 30 da asist yaptı. Bu sezon Parma'da kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki santrfor, 25 maçta sadece 1 gol atabilmişti.

SOARES

Çin takımı Tianjin Jinmen Tiger'dan ayrılmasının ardından bonservisi elinde olan Tiquinho Soares de Trabzonspor'un radarında.

GERVINHO

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, Parma forması giyen deneyimli oyuncu Gervinho'yu gündemine aldı.

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap