SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor golcüleriyle çoştu

Trabzonspor golcüleriyle çoştu

20 Mart 2021 Cumartesi - 21:12




Trabzonspor Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 3 puanla ayrıldı





Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Bordo mavililer sahadan 4-1 galip ayrılarak iki maçın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor Ekuban'ın 8. dakikadaki golüyle öne geçti. Konuk ekip 26. dakikada penaltıdan İbrahim'in attığı golle beraberliği yakaladı. Fırtına bu gole çok hızlı yanıt verdi. 28. dakikada Ekuban tekrar sahneye çıkarak skoru 2-1'e taşırken bu golün 2 dakika ardından bu kez Djaniny ağları havalandırdı ve farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken maçın son anlarında 90+4'te Edgar skoru tayin eden golü attı 4-1

Bu galibiyetin ardından 61 puanlı Galatasaray'ın yenildiği ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftadaTrabzonspor puanını 55'e yükseltti.

Kadrolar:

Trabzonspor:Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar IE, Vitor Hugo, Marlon, A. Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny


Yedekler; Erce, Faruk Can, Serkan, Atakan, Hosseini, Baker, Flavio, Yusuf Sarı, Safa Kınalı, Afobe

Ankaragücü: Ricardo, Pinto, Kulusic, Sarlıja, Atila, İbrahim, Endri, Bortolomeu, Paintsil, Lobjanidze, Börven

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap