SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’u neden tercih ettiğini açıkladı “Bunu reddedemezdim”

Trabzonspor’u neden tercih ettiğini açıkladı “Bunu reddedemezdim”

11 Eylül 2023 Pazartesi - 16:47




Trabzonspor’un yeni transferi Nicolas Pepe Trabzonspor’u neden tercih ettiğini açıkladı.





Trabzonspor’un yeni yıldızı Nicolas Pepe basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında neden Trabzonspor’u tercih ettiğini açıkladı.

Pepe “Trabzonspor ile ilgili farkı yaratan şey; başkan, asbaşkan ve antrenör ile alakalıydı” ifadelerini kullanıp “Trabzonspor'un farklı bir kulüp olduğunu biliyorum. Aile ruhu ile ilgili çok şey barındırıyor. Hedefleri olan büyük bir kulüp. İki yıl evvel kazanılan şampiyonluktaki gibi o seviyeye dönmeye çalışacağız. Çok çalışmamız gerektiğini biliyorum. 2020'de kazanılan şampiyonluğu elde etmek için çok çalışmamız ve yol almamız gerek. Umarım bu takımla bu sezon da birçok başarı kazanırız.

Geçiş oyunu benim profilime uygun. Lille'deyken en iyi performans gösterdiğim oyun stili de böyleydi. Premier Lig'deki farklı oyun tarzının benim üzerimde bir etkisi de var. Türkiye Ligi daha çok geçiş oyununa odaklı.

Benimle ilgilenen başka Türk takımları da vardı. Ama Trabzonspor ile ilgili farkı yaratan şey; başkan, asbaşkan ve antrenör ile alakalıydı. Asbaşkanımız beni görmek için ve kulübün projelerini anlatmak için seyahat etti. Kulübün projelerini açıkladı. Bu beni ikna eden bir şeydi, bunu reddedemezdim.” İfadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap