SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un galibiyetini böyle değerlendirdi! “Acilen transfer”

Trabzonspor’un galibiyetini böyle değerlendirdi! “Acilen transfer”

12 Ağustos 2023 Cumartesi - 21:55




Trabzonspor, Süper Lig’in açılış maçında Antalyaspor’u Papara Park’ta konuk etti.





Bordo mavililerin maçın 9’uncu dakikasında Denswil ile bulduğu gol maçın skorunu belirledi.

Karşılaşma sonrası spor yazarları sezonun ilk maçını değerlendirdi.

Spor yazarı Olcay Çakır, bordo mavililer için şu ifadeleri kullandı:

Daha iyisi olabilir miydi? Elbette olabilirdi. Ancak ilk maç için, açılış için güzel bir sonuç almış oldu Trabzonspor. Hazırlık döneminin kaotik ortamı da düşünüldüğünde bu başlangıç kafi denilebilir. Sezona puanla başlamak, bu kadar eksik ve alternatifleri sınırlı iken bunu yapabilmek çok önemliydi. Trabzonspor ön alanda baskıları doğru yapan, dikine oynayan, arzulu, gol odaklı bir oyunla başladı karşılaşmaya. Açıkçası bu başlangıç modu beklediğim durumdu. Merak edilen ise bu başlangıç eforunu maç genelinde ne sıklıkla rakiplerine hissettirebilecekleriydi. Özellikle mevsimsel sorunlar oyuncuların tempo yapma sıklıklarını azaltan en önemli unsur oldu. Bu durum çok net hissedildi. En çalışkan isim Abdülkadir Ömür’dü. Onun istekli oyununa Bakasetas da eklenince; orta alanla ön alan bağlantıları bir ara mükemmel paslaşmalar ve pozisyonlar üretti.

DEĞİŞİKLİKLER OLUMSUZ ETKİLEDİ

Visca’nın performansı, oyundan çıkışı, Bardhi’nin oyuna dahil oluşu sonrası Abdülkadir’in mevki değişikliği Trabzonspor’un oyunun son derece olumsuz etkiledi. Ömür’ü sağ taraf atmak, Trezeguet’i sağ tarafa atmak geçen yılın sıkıntı üreten işleriyken benzer tercihler ‘Denenmişi denemek’ gibiydi. İlk bölümde kapanan Antalyaspor’un, oyunun ikinci bölümünde değişikliklerle beraber değiştirdiği oyunu Trabzonspor’u hayli zorlasa da sonuç değişmedi. İlk maç hem kazanmak hem de defoları görmek adına önemliydi. Trabzonspor’un acilen transfer(ler) yapması şart!


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap