SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’un transfer hedefleri netleşti! Anlaşılan ilk isimler

Trabzonspor’un transfer hedefleri netleşti! Anlaşılan ilk isimler

26 Nisan 2021 Pazartesi - 17:17




Trabzonspor'da gelecek sezonun kadrosu netleşiyor. Bordo mavililerin gelecek sezon için anlaştığı ilk isimler belli oldu.





Trabzonspor’da hedef Euro 2020 başlamadan öncelikle prensip anlaşmasına varılan oyuncularla sözleşme imzalamak. Sonrasında yeni sezon kampına dış transferler tamamen bitirilmiş olarak başlamak. Ardından başta Uğurcan Çakır ve Abdülkadir Ömür’e gelmesi muhtemel teklifleri değerlendirmek.

Bordo-mavililer Alanyaspor’dan Salih Uçan ve Sörloth’un önerdiği AZ Alkmaar’ın sağ beki Jonas Svensson ile anlaştı. Ancak sağ bek için Bordeaux’dan Youssouf Sabaly’nin beklenmesi kararı alındı. Bruno Peres ve Martin Linnes de takip edilen oyuncular.

Temasların sürdüğü oyuncular ise forvet hattı için Mısırlı Muhammed Sherif ile Sporting’in Braga’da kiralık oynayan golcüsü Andraz Sporar. Ayrıca Süper Ligin iki başarılı ismi Efecan Karaca ile Başakşehir’den Edin Visca konusu da izleniyor.

Yönetimin hedefi Salih Uçan ile Sporar ya da Sherif ile Visca ya da Efecan’dan üç tanesine sezon öncesi kampı başlamadan önce imza attırmak.

Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap