SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a İsviçre milli takımının Trabzonlu golcüsü: Zeki Amdouni

Trabzonspor'a İsviçre milli takımının Trabzonlu golcüsü: Zeki Amdouni

18 Temmuz 2023 Salı - 15:36




Trabzonspor forvet arayışları sürüyor. Alexander Sörloth'un dönüşü için bir girişim yapıldı. Bruno Petkovic ve Duvan Zapata ile de görüşmeler devam ediyor. Gündeme gelen son isim ise babası Trabzonlu olan Zeki Amdouni oldu. İşte detaylar...





Editör: Barışcan ATMACA

Forvet arayışlarına devam eden Trabzonspor'dan sürpriz bir hamle geldi... 

Leipzig'in kadroda düşünmediği, Real Sociedad'ın da 12 milyon euro'luk satın alma opsiyonu kullanmak yerine kiralama teklifi yaptığı Alexander Sörloth için harekete geçti. Norveçli oyuncuya Trabzonspor'a dönmesini önerdi... 

YENİ GÜNDEM ZEKİ AMDOUNİ

Bruno Petkovic ve Duvan Zapata'yla da görüşmelerin devam ettiği Trabzonspor da bir başka hedef ise İsviçre Milli Takımı'nda forma giymeyi tercih eden Zeki Amdouni oldu.




BABASI TRABZON, ANNESİ TUNUSLU

Babası Trabzonlu olan ve Trabzonspor-Basel eşleşmeleri sırasında Trabzonspor hakkında güzel sözler söyleyen İsviçre Milli Takımı'nı seçen golcü için girişimler yapıldı. Annesi Tunuslu olan Zeki eğer Trabzonspor forması giymeyi tercih ederse kendisine "mavi kart" çıkarılacak. Bu sayede Süper Lig'de yerli statüsünde oynayacak. 

BURNLEY DE İLGİLENİYOR

Bu arada Amdouni ise Premier Ligin yeni takımı Burnley’nin de ilgisi var.

Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap