SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a o isim için ihraç çağrısı

Trabzonspor'a o isim için ihraç çağrısı

20 Temmuz 2024 Cumartesi - 14:58




TFF Eski Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Yalçın Orhan’ın Trabzonspor’dan ihraç edilmesi için başvuruda bulunduğunu açıkladı.





Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığı'na seçilirken yankıları hala devam ediyor.

Kongre sürecinde Trabzonspor’un desteklediği adaya karşı Mehmet Büyükekşi’nin ekibinde seçimlere giren eski Trabzonspor yöneticisi Yalçın Orhan için Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor Yönetim Kurulu'na ihraç talebinde bulundu.

Mustafa Hacıkerimoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor’un desteklediği adaya karşı Mehmet Büyükekşi’nin ekibinde yer alarak seçimlere giren Yalçın Orhan’ın, Trabzonspor’a karşı tutumunu eleştirdi. Hacıkerimoğlu, Orhan’ın bu duruşunu Trabzonspor’un kurumsal kimliğine ve camianın birlik ve bütünlüğüne bir meydan okuma olarak gördüğünü belirtti.

İşte Hacıkerimoğlu’nun o açıklamları 

"Kongre sürecinde Trabzonspor’un desteklediği adaya karşı rakip listede yer alan eski Trabzonspor yöneticisi Yalçın Orhan'ın, Trabzonspor’a rağmen ve karşısında duruşunu Trabzonspor’un kurumsal kimliğine ve camianın birlik ve bütünlüğüne bir meydan okuma olarak algıladığımdan, Trabzonspor Yönetim Kurulu’na bir dilekçe ile başvurmuş bulunmaktayım. Camianın fertlerinin bundan sonraki süreçte tekrar böyle durumlar yaşamaması için Trabzonspor Disiplin Kurulu’nun bir an önce toplanıp ihraç kararı alması, birlik ve bütünlüğü koruyacağı gibi tekrar böyle durumların yaşanmasını da engelleyecektir. Trabzonspor Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu'ndan bu konuda gereğini yapmalarını saygılarımla arz ederim."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap