SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a PSG’den beyin geliyor: Edouard Michut

Trabzonspor'a PSG’den beyin geliyor: Edouard Michut

04 Eylül 2023 Pazartesi - 09:04




Trabzonspor aradığı orta saha oyuncusunu buldu. Hem genç hem yetenekli isim peşinde koşan bordo-mavililerin karşısına Edouard Michut çıktı.





Trabzonspor orta sahanın ortasına oyunu yönetecek Marek Hamsik tarzında genç bir isim arıyor. O isim PSG’den Edouard Michut olabilir.
 
L'Équipe, Championshio takımı Sunderland'in, 2022-23 sezonunu kulüpte kiralık olarak geçiren Paris Saint-Germain orta saha oyuncusu Edouard Michut'u imzalamak için baskı yaptığını yazdı. 
 
KİRALIK GİTTİ AMA GERİ DÖNDÜ
 
PSG'deki sözleşmesi 2025 yazına kadar devam eden Michut, geçtiğimiz sezon Kara Kediler lakaplı Sunderland’de 28 maça çıktı ve bir gol attı. Ancak İngiltere'deki başarılı dönemin sonunda Sunderland'in sportif direktörü Kristjaan Speakman, "Tüm taraflar karşılıklı olarak şu anda diğer fırsatları değerlendirmenin en iyisi olduğu konusunda hemfikirdi" açıklaması yaptı.
 
TRABZONSPOR DA YARIŞA GİRDİ
 
Görünüşe bakılırsa fikirde bir değişiklik olmuş gibi görünüyor. L'Équipe'e  göre  Sunderland, Cuma gecesi yaz transfer döneminin kapanmasından önce Michut'u geri getirmek için çabalıyor. Fransa U20 milli takımı oyuncusu İsviçre, Belçika ve Türk kulüplerinin de ilgisini çekiyor. Trabzonspor’n o bölgeye bu kalibrede bir oyuncu aradığı düşünülürse Michut olası bir aday olabilir. 

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
1
Sevdim
3
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap