SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Bjelica AEK maçı sonrası konuştu! "Biz diğer takımlar gibi..."

Trabzonspor'da Bjelica AEK maçı sonrası konuştu! "Biz diğer takımlar gibi..."

30 Temmuz 2023 Pazar - 22:20




Trabzonspor'da Bjelica, AEK ile oynanan hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da Hırvat Teknik Direktör Nenad Bjelica, AEK Atina karşısında alınan 3-1'lik yenilgi sonrası açıklamalarda bulundu.

Bjelica'nın maç sonu değerlendirmeleri şu şekilde;

Şanssızlıklar yaşadık. Çok şanssızız. Aynı bölgedeki 3 oyuncumuzu sakatlıklar sebebiyle kaybettik. Bu durum ile yüzleşip kabul etmemiz gerek.

Maça iyi başladık ama disiplin ve organizasyon anlamında sorunlar oldu. Beraberlik golünü bulabilirdik. Maçın geneline bakınca AEK haklı bir galibiyet aldı. Bizden daha iyi oynadılar. Bizden hazırlık süreci olarak biraz daha öndeler. Önümüzde biraz daha zamanımız var. 2 hafta içinde eskisine göre çok daha hazır ve istekli olacağız.

Yeni oyuncular aramıza katılırsa elbette güçlenmiş oluruz. Ama bugün Umut, Orsic, Fernandez ve Hüseyin gibi oyuncular da aramızda yoktu. Bunlar da yetenekli oyuncular. Sakatlıktan döndüklerinde çok daha güçlü olacağız.


Marek Hamsik kalitesinde bir oyuncuyu bulursanız elbette istersiniz ama onun gibisini bulmak zor. Bizim savaşacak bir takım yapma amacımız var. Biz diğer takımlar gibi transferler yapamayız. Bizim için mücadele edecek, çalışmaya aç oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz.

35 oyuncu bizimle. Altyapıdan oyuncular var. Önemli maçlarda kullanacağımız 17-18 oyuncu var. Bunlardan 4-5'i de sakat. Dolayısıyla aramıza daha fazla oyuncular katıp seviyemizi yükselmeye çalışacağız.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap