SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da ilk aday Gerets

Trabzonspor'da ilk aday Gerets

Karadeniz Özel

31 Aralık 2019 Salı - 09:23




Ünal Karaman ile yollar resmen ayrıldı, yönetim yeni hoca için düğmeye bastı





Karadeniz Gazete //// Trabzonspor'da Ünal Karaman dönemi dün resmen sona erdi. Bordo-Mavili yönetim, tecrübeli teknik adamla yolların ayrıldığını dün KAP’a yaptığı açıklamayla duyurdu. Trabzonspor, Karaman'ın 2 milyon 250 bin TL'lik ileriye dönük tüm alacakların ödendiğini de borsaya bildirdi. Bu gelişme de Ünal hocanın kendisini istifa etmediğini yönetim tarafından gönderildiğini açık bir şekilde ortaya koydu.

BU gelişmenin hemen ardından gözler yeni teknik direktör kimin olacağına çevrildi.

Bordo-Mavili taraftarların dün ilk kez Karadeniz’den adını duyduğu Eric Gerets ilk sırada yer alıyor. Yönetim, Ünal Karaman ile sezon başında yeni anlaşma yapmadan önce de Gerets ile görüşmüş ancak camia ve taraftar tepkisinden çekinildiği için Karaman’a imza attırılmıştı. 65 yaşında olan Gerets son olarak 2015 yılında Birlesik Arap Emirlikleri takımı Al-Jazira’yı çalıştırmıştı. Belçikalı teknik adam ile görüşmelerin sürdüğü, Gerets’in teklife sıcak baktığı bildirildi.



Teknik adam listesinin ikinci sırasında ise Erol bulut var. Aslında yönetimin büyük bir bölümü 44 yaşındaki Erol Bulut’u çok istiyor. Bu isimlere göre, Bulut, Ünal Karaman’ın boşluğunu dolduracak en güçlü aday. Alanyaspor’a oynattığı futbolla sporseverlerin beğenisini kazanan genç teknik adamın kulübü ile 1 yıllık sözleşme bulunuyor. Bu nedenle Erol Bulut kendi ayrılırsa Alanyaspor’a tazminat ödemek zorunda. Hoca adayları arasında adı geçen bir diğer isim ise Şota Arveladze.

Daha önce Trabzonspor’da teknik direktörlük yapan ancak bu deneyiminde başarısız olan Gürcü hoca bu sezon çalıştırdığı Pakhtakor’u Özbekistan Süper Ligi'nde şampiyon yaptı. 46 yaşındaki Şota için ise yine yönetimin içinde görüş ayrılığı var. Bir kesim, ‘Acemilik dönemini atlattı. Yeniden gelirse başarılı olur” derken, diğer yöneticiler ise, “Böyle bir risk alınmaz. Aynı sıkıntıları bir daha yaşarsak, taraftarın yüzüne bakamayız” diyerek buna dönüşe karşı çıkıyor.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap